Owl

zondag 8 mei 2011

Moederdagkaart 2 - Verrassing

Hoi allemaal,

Als verrassing heeft mijn dochter Iris, stiekem, voor mij ook een kaart gemaakt voor Moederdag.
Uiteraard wil ik deze ook met jullie delen en laten weten hoe zij deze heeft gemaakt.

Voor deze kaart heeft zij de cartridge “Picturesque” gebruikt. Op blz. 54 staat de bloem die zij in het paars heeft gemaakt. De bloem is uitgesneden op 2,5 inch. De bloem bestaat uit 2 laagjes en een schaduw. De roze krul staat op blz. 29. Deze heeft ze uitgesneden op 1,25 inch. De krul bestaat uit 2 laagjes.

Zij heeft gekozen voor een lichtblauwe kaart. Daarop heeft zij 2 achtergrondjes geplakt. Het eerste achtergrondje is een donkerder kleur blauw dan de kaart. De grote van deze achtergrond is ongeveer 5,25 bij 3,25 inch. De bovenkant is geponst met de “Daisy Dot” van MS. Voor de 2e achtergrond heeft zij gekozen voor een lichtblauwe kleur en bedrukt met een bloemetjespatroon. De grote van deze achtergrond is 5,25 bij 2,5 inch. Aan de bovenkant heeft zij een lintje vastgemaakt bij de overgang van de 2 achtergrondjes.


Nadat de achtergrond van de kaart klaar is heeft zij als eerste de roze krul op de kaart geplakt. De bloem heeft zij een beetje over de krul heen laten komen en deze  met foam tape bevestigt. Op het donker roze stuk van de krul, het hart van de bloem en de hartjes van de bloemen die uitgeponst zijn, heeft zij “stickels” gedaan. Als laatste heeft zij rechts boven in de hoek met 3 verschillende kleuren paars/roze steentjes bevestigd.

Een mooie kaart van mijn dochter, dank je wel Iris

Groetjes Gerda. (een trotse moeder)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter