Owl

maandag 13 juni 2011

Vaderdag Strandkaart.


Hallo allemaal.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor Vaderdag maar ook een beetje voor de challenge van Cardz TV van Mary met als onderwerp “Father’s Day – Beach”
De combinatie leek mij wel leuk dus waarom niet!


Als eerste heb ik een A5 vel gevouwen zodat ik een A6 kaart kreeg. Vervolgens heb ik aan de lange zijde een strook van 1 inch eraf gesneden.
Hierna heb ik een strook plastic genomen en door de Cuttlebug gehaald met de folder “D-vine Swirl”. Dit moet dan straks het water voorstellen.
Vervolgens heb een strook bruin “marmorpapier” (voor het zand) en een strook blauw “marmorpapier” (voor de lucht) genomen.
Eerst de strook blauw bevestigd op de kaart, dan de strook plastic en hier overheen de strook bruin. Zo, de basiskaart is klaar.


Van de cartridge “Live is a Beach” heb ik de stoel van blz. 81 uitgesneden op 2,5 inch. Met grijze kalk heb ik de lijntjes geaccentueerd. De stoel vervolgens met foam tape op de kaart vastgezet.
De kleine visjes (in het water) staan op blz. 50. Deze zijn twee keer uitgesneden, een keer op 1,5 inch en een keer op 1,25 inch.


Van de cartridge “Simply Charmed” de vis en vishengel op blz. 41 uitgesneden op 2,75 inch. Op de oogjes van de vis heb ik zwarte steentjes geplakt en op de rol van de vishengel zit ook een steentje. De vishengel is met foam tape op de stoel geplakt. De vis is ook met foam tape opgeplakt
De tekst “Happy Father’s Day” staat op blz. 42 en is uitgesneden op 1.25 inch.

Als de kaart dicht is zie je de 2 zwemmende visjes in het water, als hij open is iets minder.

Ik hoop dat mijn vader  het leuk vind. Ben ook benieuwd hoe Mary het vind.


Groetjes allemaal en tot een volgende keer.

Gerda.

2 opmerkingen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter