Owl

vrijdag 10 juni 2011

Huwelijkskaart

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor de challenge met nummer 78 van “Cricut Cardz Challenge”. De opdracht was: maak een huwelijkskaart, maakt niet uit met welke cartridge of welke kleuren.
Weer een heel andere uitdaging.

De kleur van de basiskaart is lichtgrijs. Hierop een kleiner stuk papier genomen in de kleur donkergrijs waarvan de hoeken zijn afgerond met een hoek pons. Als laatste weer een stuk kleiner papier genomen in de kleur lichtroze. Ook hier zijn de hoeken afgerond met een hoek pons. Tevens is deze is bewerkt met de folder “Daimonds and Dots”. Deze 2 lagen zijn rechtsreeks op de kaart vastgeplakt.

Van de cartridge “Wedding” heb ik het boeketje bloemen en de hoge hoed genomen. Het boeketje is uitgesneden op 3 inch. De hoge hoed is uitgesneden op 1,75 inch.
Van de cartridge “Storybook” heb ik van blz. 71 de vorm van accent blackout uitgesneden op 3 inch. Deze heb ik bewerkt met de cuttlebug folder “Roses”. Daarna de randen bewerkt met grijsbruine inkt. Deze laag heb ik met foam tape op de kaart vastgezet.


De hoed met de bloemen ook weer met foam tape hierop geplakt .
Op de bloemen en de hoed heb ik de lijntjes met een witte pen geaccentueerd.
De bloemen zijn verder afgewerkt met enkele steentjes. Op het lint vervolgens nog een klein bloemetje geplakt.
Onder de hoed heb ik vervolgens nog het woord “LOVE” gestempeld met een stempel van “Pink By Design”.

Als jullie de kaart leuk vinden laat dan een reactie achter en eventueel jullie blogspot, dan kan ik ook bij jullie komen kijken, dit zou ik erg leuk vinden.
[aanmelden als volger zou ik geweldig vinden]

Groetjes en tot de volgende keer.

Gerda.

1 opmerking:

  1. Lovely card. I really like all the embossing to show off your Cricut cuts. Thanks for playing along with us at Cricut Cardz.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter