Owl

donderdag 30 juni 2011

Picknickkaart.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaart ontworpen voor de “Cricut Cardz Challenge” van deze week.
De opdracht:
The challenge for this week is to make a card with a cook-out or picnic theme using any colors or cartridges you'd like.

De kleur van mijn basiskaart is geel. Hierop een vel rood papier en daarna een vel patroonpapier. Deze twee lagen zijn direct op de kaart geplakt.

Voor het achtergrondje heb ik wit papier genomen en met een MS pons “Ribbon Loop” bewerkt. Op dit achtergrondje heb ik weer een stukje groen papier geplakt.
In de rechter bovenhoek heb ik een stempel gebruikt van “Pink By Design” met de tekst “So Super Sweet”.


Van de cartridge “Simply Charmed” heb ik een taart en een taartstukje genomen dat te vinden is op blz. 43. De grote taart is uitgesneden op 2,5 inch. Het stukje taart op de voorgrond is uitgesneden op 2. inch. In de taart en taartstukje zitten gezichtjes, so sweet!

De “kersen” zijn bewerkt met rode stickles voor extra effect. De bovenkant van de taart en het taartstukje zijn met Cuttlebug folder “Tiny Bubbles” bewerkt.
Hierover heen heb ik wat bruine inkt gedaan. Deze figuren heb ik met foam tape op de kaart geplakt. Als laatste nog een paar rode steentjes linksonder in de hoek geplakt.
Voor mij is het een Picknickkaart geworden.


Ben weer benieuwd naar jullie commentaar!!

Groetjes allemaal en bedankt voor het bezoeken van mijn Blog.
Gerda.

3 opmerkingen:

 1. These look yummy, thanks so much for joining CCC!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This turned out adorable! They look yummy for a picnic! Thanks for playing along with us this week over at Cricut Cardz! :o)
  Theresa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. What a delicious card. Love it.

  Thanks for playing along @ CCC.

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter