Owl

dinsdag 26 juni 2012

Theme Challenge Fruit or Vegitable Die Cuttin Diva’s.


Hallo dames.

Alweer een week voorbij en tijd voor een hele leuke challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Deze week is het thema “Fruit en Groente”.

Onze Gast Designer deze week = Gigi from http://thecricutbug.blogspot.com

Onze Sponsor deze week = Ginger Snap Scraps from http://www.gingersnapscraps.com/

Hier is mijn kaart die ik heb gemaakt met de cartridge “Preserves”. Mijn basiskaart is groen. Hierop heb ik 4 rode vierkantjes geplakt. Op deze vierkantjes heb ik 4 vierkantjes van patroonpapier gemaakt waarvan ik de hoeken heb afgerond met een hoekpons. Voordat ik deze vierkantjes op de rode vierkantjes met foam tape heb vastgezet heb ik eerst om ze allemaal touwtje eromheen gedaan.

Het fruit komt uit de cartridge “Preserves”. De aardbei staat op blz. 52 en is uitgesneden op 1,75 inch. De bovenste laag heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “SwissDots”. De kersen staan op blz. 48, de citroen staat op blz. 59 en de sinasappel staat op blz. 60. Deze 3 heb ik allemaal uitgesneden op 2 inch. De bovenste laag van de citroen en de sinasappel heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Tiny Bubbles”. Al het fruit heb ik met foam tape op de vierkantjes vastgezet. Als laatste heb ik nog 2 strikjes gemaakt en nog wat steentjes erop geplakt.
Dit was het weer voor vandaag ik hoop dat jullie het ook een leuke uitdaging vinden en doe ook eens mee. Kijk maar eens op de challengeblog van de Die Cuttin Diva’s naar de projecten van het Designteam!

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

7 opmerkingen:

 1. I love your card, and the embossing is beautiful!

  DCD Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. very very cute, gerda! saw this card on diana's june link up and had to come by and comment on it. LOVE IT!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is such a beautiful card. I love the embossing, bling and papers you used. Stopping by new follower from DL.ART Thankful Thursdays. TFS AJ~

  BeantwoordenVerwijderen
 4. What a great fruity fun summer card. I just love all the cheerful colors you used, Gerda. Thanks for coming to my linky party at DL.ART, I hope you at fun and met lots of new people.

  DIANA L.
  http://dianamlarson.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a sweet summer card!! I'm here from the DL.ART "favorites" link party. ~ Blessings

  http://gracescraps.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter