Owl

donderdag 26 april 2012

Verjaardagskaart.


Hallo dames.

Vandaag heb ik weer een verjaardagskaart gemaakt omdat ik die nodig heb. Als ontwerp heb ik de basis sketch van de Die Cuttin Divas van de maand maart gebruikt!

De basiskaart is donkergroen van kleur. Hierop heb ik 2 verschillende patroonpapieren gebruikt. Aan de bovenkant heb ik strook geplakt die ik eerst met een borderpons van “Fiskars” bewerkt heb. Over de rand waar de 2 verschillende patroonpapieren bij elkaar komen heb ik een lintje geplakt. Het strikje is later met een glue dot vastgezet.


De cirkel en de appel komen uit de cartridge “Preserves”. De cirkel staat op blz. 31 is uitgesneden op 3 inch. Hij staat onder de functie “Lid”. Deze cirkel heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Polka Dots”. Hierop heb ik een stiklijntje gemaakt. De rand is nog wat bewerkt met wat inkt.

De appel staat op blz. 30 en is uitgesneden op 2,5 inch. De bovenste laag van de appel heb ik met de Cuttlebug folder “Swiss Dots” bewerkt. De bovenste laag en het bloempje heb ik met foam tape op de appel vastgezet en hierna het geheel ook met foam tape op de cirkel vastgezet.
Op het bloempje heb ik nog wat glitters gedaan. Het bloempje heb ik vervolgens afgewerkt met enkele steentje.

Als laatste heb ik nog een strookje gesneden in de kleur blauw. 2 hoeken zijn afgerond met een pons. Hierop heb een stempel gebruikt van “My Pink Stamper” met de tekst “Happy Birthday”. Aan beide zijden van de tekst 2 steentjes geplakt in verschillende maten. (3 en 4 mm) Het labeltje is vervolgens met foam tape vastgezet.Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenge:

Dit was het weer voor vandaag tot een volgende keer en bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Groetjes allemaal,
Gerda.

8 opmerkingen:

 1. Such a cute cards- love the colors! Thanks for joining our Bling it up challenge at Cooking with Cricut!!
  Hugs!
  Heather P
  www.heather-p.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very pretty card! Thanks for playing at CTO this week! :)Amy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo! I love the blinged up apple!! So cute. TFS and thanks for joining us again this week at Cooking With Cricut.
  ~Madison CWC DT Funkycards.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Great job on this card. Love the colors and the inventive use of the bling for the apple core. Thanks for joining us this week at CTO for our HB Challenge

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Love your fun springy colors and the sparkle is such a fun touch! Thanks for joining us this week @ CTO for our "Happy Birthday (must use ribbon) challenge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Cute card!
  Love how you did the apple core :)
  Thanks for playing with CTO.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fabulous card. Thanks for sharing at CWC.
  Hugs,
  Larelyn

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great card, Gerda! Love the spring colors and all the bling. Thanks so much for linking up this week with at Cooking With Cricut!

  ~ Jen

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter