Owl

dinsdag 24 april 2012

Challenge DCD April 24.


Hallo dames.

Dinsdag …. Dus tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Deze keer is het de bedoeling dat je in de challenge de volgende attributen gebruikt; Pearls, Pins and or Punches.

De basiskaart is donkerblauw van kleur. Hierna heb ik eerst een blauw vel genomen.


Dit heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Caramelo”. Vervolgens deze blauwe laag op een geel vel vastgeplakt. Deze 2 lagen heb ik geponst met een pons van M.S. Hij heet “Floral Lace”. Hierna heb ik er een lint omheen gedaan. Onderaan heb ik 2 verschillende linten op elkaar geplakt. Nadat dit klaar was heb ik het geheel op de basiskaart vastgezet.


Uit de cartridge “Freshly Picked” heb ik het “prieeltje” genomen. Hij staat op blz. 47 en is uitgesneden op 3,5 inch. Op de bloemen hiervan heb ik kleine pareltjes geplakt.

De pinnen heb ik zelf gemaakt met kralen die ik hier nog had liggen. Als laatste heb ik nog een strikje en diverse steentjes op de kaart vastgezet.
Voor de binnenkant van de kaart heb ik weer eerst een blauw vel genomen en dit vastgeplakt op een geel vel papier. Hierna de boven- en onderkant weer geponst met dezelfde pons van MS. Vervolgens dit geheel aan de rechter binnenzijde vastgezet. In een later stadium kan ik hier alsnog een stempel op plaatsen. [bijvoorbeeld voor een verjaardag]

Klik op de link voor de challenge van de Die Cuttin Diva’s van deze week en doe mee!
Kun je meteen kijken wat een geweldige projecten het Design Team gemaakt heeft.


Dit was het weer voor vandaag.

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

2 opmerkingen:

  1. Love your card Gerda. Love the pins you use. Beautiful borders around your card.

    Hugs,
    Patty

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Your card is beautiful Gerda. That ornate bird cage is perfect for such a lovely card with those punched borders. Very nice!!--Pat

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter