Owl

woensdag 28 september 2011

Halloween Tasje.

Hallo dames vandaag mijn eerste Halloween Tasje gemaakt.
Dit was heel leuk om te maken.


Het tasje is te vinden op  de cartridge “Warp it Up”. Dit tasje staat op blz. 69. Ik heb de functie “fit to page” gebruikt. De grootste maat wat hij nu uitsnijdt is op 8 inch. Hierna heb ik de shift-toets gebruikt om de heks uit te snijden. Deze is dus gewoon op 8 inch met patroonpapier uitgesneden en op het tasje geplakt.
Om de randen van het tasje heb ik een beetje licht bruine inkt gedaan.
De vleermuizen komen uit de cartridge “Paper Doll Dress Up” en staat op blz. 53. Ze zijn uitgesneden op 1 - 1,5 en op 2,5 inch. Hier heb ik de lijntjes met een witte pen ingetekend. Het spinnenweb staat op blz. 49. Deze zijn in 3 kleuren uitgesneden, elk op 3 inch.De eerste heb ik in grijs achter de heks vastgemaakt, de tweede in zwart heb ik aan de binnenkant ven het tasje geplakt en dan is er nog een groene die ik aan de achterkant geplakt heb.
Op de achterkant van het tasje heb ik ook nog een zwarte kat op foam tape vastgezet, deze vind je op blz. 52 en is uitgesneden op 2,5 inch. De lijntjes van de kat heb ik ook met een witte pen ingetekend. Als laatste heb ik nog een spin van deze cartridge uitgesneden op 2,5 inch en vind je op blz. 49.
De letter B komt van de cartridge “Plantin Schoolbook” en is uitgesneden op 1,25 inch. Naast die B heb ik 2 wiebeloogjes geplakt. (BOO) Als laatste heb ik nog wat lint eromheen gedaan en zo hier en daar wat stukjes lint met knoopjes erop vastgezet.


Wat vinden jullie van dit “Halloween” tasje?

Het tasje is geplaatst bij de volgende challenge:Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.
Groetjes allemaal ,
Gerda.

2 opmerkingen:

 1. Cute treat bag..The witch looks too nice to be scary
  DIANA L.
  http://dianamlarson.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Very cute - I especially like the witch! Thank you for joining us at Scrappy Moms Stamps!

  - Mel

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter