Owl

dinsdag 17 april 2012

Moederdagkaart.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor Moederdag.


De basiskaart is lichtgroen van kleur. Vervolgens heb ik een wit vel papier eerst op maat gesneden en vervolgens rond geponst met een ponsset van M.S. Deze ponsset heet “Embroidered Floral”. Het leuke van deze pons is dat je er een lint kunt doorrijgen. Dit heb ik dus ook gedaan. De randen zijn bewerkt met inkt. Hierna heb ik stuk geel papier op maat uitgesneden en deze met de Cuttlebug bewerkt met een folder van “Craft Too”. Deze folder heet “Daisies”. Op de bloemen hiervan heb ik wat glitters gedaan en steentjes geplakt. Deze 2 lagen heb ik op elkaar geplakt en op de basiskaart vastgezet.

De Bloempot komt uit de cartridge “Freshly Picked” en is uitgesneden op 3,5 inch. Je kunt hem vinden op blz. 33. Om de randen van de bloemen heb ik ook wat inkt gedaan. Vervolgens wat steentjes erop vastgeplakt. Om de pot heb ik nog een touwtje gedaan. Het geheel heb ik met foam tape op de kaart vastgezet.Als laatste heb ik wederom een wit vel papier op maat gesneden en met dezelfde ponsset weer rond geponst. De zijkanten zijn ook bewerkt met inkt. Vervolgens heb ik hierop weer een op maat gesneden geel vel papier geplakt. Als laatste heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”

En hier is het resultaat, wat vinden jullie ervan?


Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenges:


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

4 opmerkingen:

  1. Your card is so very pretty, I like the flower pot image & the color combo is very nice! Thanks for joining the My Pink Stamper Pinkalicious Blog Hop this month!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gerda, thank you so much for joining my challenge with your most beautiful card. I love what you did to the background with the flowers and the bling! Wonderful card my friend. Karen

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter