Owl

dinsdag 31 juli 2012

Die Cuttin Diva’s Challenge “Anything Goes”.


Hallo dames.

Het is weer dinsdag dus tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Deze keer mag je er zelf een invulling aan geven met het thema “Anything Goes” oftewel “alles kan en mag”.

Voor deze week is onze gastdiva:

Tara

Onze sponsor voor deze challenge:

Skraptastical Creations
will provide a $20 gift certificate to her shopVoor deze challenge heb ik een “dankjewel” kaart gemaakt. De basiskaart is lichtgroen. Hierna heb ik een laag patroon papier van D.C.W.V. bevestigd op een laag crèmekleurig papier. Onderaan heb ik lint om deze 2 lagen heen vastgezet. Vervolgens een labeltje gemaakt met een stempel van “My Creative Time” en met een strikje vastgezet. Het geheel vervolgens op de basiskaart vastgeplakt. Als laatste heb ik nog 3 steentjes linksonder geplakt.

Uit de cartridge “Elegant Edges” heb ik een matje gemaakt. Je kunt dit vinden op blz. 51. Hij is uitgesneden op 4 inch. De bovenste laag (blauw) heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots”. Om dit matje heb ik een oranje kleurig touwtje gedaan en toen met foam tape dit matje op de kaart vastgezet.


De bloemen vaas komt uit de cartridge “Everyday Pop-Up Cards”. Hij staat op blz. 31 en is uitgesneden op 3,5 inch. Deze vaas is ook met foam tape vastgeplakt. Als laatste heb ik nog wat steentjes in de hartjes van de bloemetjes geplakt en nog een strikje voor op de vaas.


Hoe vinden jullie het eindresultaat?

Dit was mijn project voor vandaag! Wil je de projecten van de andere Diva Designers bekijken klik dan hier op de Die Cuttin Diva’s. Doe mee, wij zijn benieuwd naar alle inzendingen en je weet het, alles mag!

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

6 opmerkingen:

 1. Such a beautiful card, Gerda! Love it!

  DCD Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beautiful card!!

  Veronica DCD
  mommyscraftycreations.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love how you wrapped the ribbon/thread on your card! It was so much fun being part of the team this week!
  TFS
  Tara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely card Gerda. Love the ribbon.

  HUgs
  Patty
  creativediva98.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter