Owl

zaterdag 22 oktober 2011

Kerstkaart met kerstballen


Hoi Allemaal,


Vandaag een kaart gemaakt voor een color challenge bij Sweet Magnolia Rose Honey Bee Corner. [November color challenge is to use 2 shades of BLUE in a project]

Aangezien weer de tijd aangebroken is om met kerstkaarten bezig te zijn heb ik ook voor dit project dit onderwerp gekozen.

De basis kaart is wit van kleur. Hierop heb ik een laag licht blauw papier gebruikt. De randen heb ik geponst met een pons van M.S. die “Ribbon Loop” heet. Dit lichtblauwe vel heb ik meteen op de kaart geplakt. In dit figuur heb ik donkerblauw vel papier geplakt waar ik eerst de hoeken van heb afgerond met een hoek pons. Daarna heb ik dit vel met de Cuttlebug bewerkt met de folder “Spots”.Dit heb ik direct op het lichtblauwe vel geplakt.

De kerstballen komen uit de cartridge “Winter Frolic”. De ronde bal staat op blz. 65 en is uitgesneden op 3,5 inch. De bal met de spitse punt staat op blz. 64 en is uitgesneden op 3 inch. Deze 2 ballen heb ik met foam tape op de kaart vastgezet. Zo hier en daar heb ik nog wat steentjes erop geplakt.

Als laatste heb ik een labeltje gemaakt in de kleuren wit en licht blauw en heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”. Met donkerblauwe inkt heb ik de tekst “Merry Christmas” erop gestempeld.


Hoe vinden jullie het eind resultaat geworden?

Dit was het voor vandaag, tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,

Gerda

2 opmerkingen:

  1. Kassi Hulet commented on Mistyrose Cramer's group 'Défi de couleur (Color Challenge)'

    great job Gerda! It's so festive!!! It makes me want to go decorate a tree....=)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tammy White commented on Gerda's photo

    Gerda, very nice card! I love it.

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter