Owl

zondag 9 oktober 2011

Challenge Peachy Keen Stamps Sketch 62.


Hallo dames.

Vandaag weer een kaart gemaakt voor een Sketch Challenge van Peachy Keen Stamps, Challenge 62.
Ik dacht maak er eens een kerstkaart van want we gaan naar de tijd van kerstkaarten maken.

De basis kaart heb ik genomen in de kleur lichtgeel. Hierop heb ik een vierkant in de kleur crème opgeplakt. Hier bovenop een vierkant in de kleur groen. Dit vierkant heb ik eerst door de cuttlebug bewerkt met de folder “Large Snowflakes” en vervolgens op de kaart vastgeplakt.

De strook rood heb ik met een pons van “Fiskars” bewerkt. Daarna met een zilverkleurige pen een stiklijntje erop gemaakt en op de kaart geplakt.

Voor de volgende laagjes weer de kleur crème en donkergroen genomen en uitgesneden in een rechthoek. De donkergroene rechthoek heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Tin Ice Set”. Deze 2 lagen eerst op elkaar geplakt en vervolgens met foam tape op de kaart vastgezet.

Hierna heb ik een labeltje gemaakt in 2 kleuren en met een stempel van “Pink By Design” de tekst “Merry Christmas” op gestempeld.


Uit de lite cartridge “Jolly Holidays” heb ik een Elf uitgesneden op 3,5 inch. Deze Elf vind je op de voorbeeldkaart onder <Elf3>. Deze heb ik ook met foam tape op de kaart vastgezet. Als laatste heb ik hier en daar nog wat stickles erop gedaan.
Het gezichtje van de Elf is gestempeld met een stempel van “Peachy Keen”.Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

3 opmerkingen:

  1. Gerda, this is one REALLY CUTE card!! Your little elf is adorable! Thanks for playing along with us at Peachy Keen. Good luck. xx

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter