vrijdag 24 juli 2015

Cut It Up Challenge 76 - Must include numbers.

Feel free to use the Google translator to read!


Vandaag is het wederom tijd voor een nieuwe leuke  Challenge bij Cut It Up.
Het thema is “gebruik nummers op je project”.
Ik zou zeggen wees creatief en doe met ons mee, je hebt 2 weken de tijd om je project te linken!

Hier is dan mijn project.


Deze keer heb ik een “Explosion Box” gemaakt voor een vriendin van mij die binnenkort 50 jaar word. Ik wilde hiermee iets anders geven dan een gewone kaart!

Het matje op de deksel komt uit de cartridge “Paper Lace”. Om de deksel heb ik lint vastgezet met dubbelzijdige tape en aan 2 zijden een strikje met gleu dots erop vastgezet.


De matjes aan de binnenkant zijn geponst met een pons van M.S. Deze pons heet “Double Heart”. De tekst Happy Birthday komt uit de cartridge “Create a Critter” en staat op blz. 27. Het is uitgesneden op 1,5 inchDe nummers komen uit de cartridge “Learning Curve” en zijn uitgesneden op 1,25 inchAlle bloemen komen uit de cartridge “Freshly Picked”. De bloempot in het midden staat op blz. 33 en is 2 keer uitgesneden op 3,25 inch. De 2 andere bloempotten staan op blz. 31 en 32 en zijn uitgesneden op 2,75 inch. Het boompje van blz. 30 is uitgesneden op 3 inch. Al deze bloemen zijn met foam tape op de matjes bevestigd.
Als laatste heb ik nog wat steentjes en glitters gebruikt.


Ga ook eens kijken op de challengeblog van de Cut It Up naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! We zijn erg benieuwd naar jullie creaties!


Dit project heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,






9 opmerkingen:

  1. This is such a great explosion box Gerda! LOVE all the different plants/flowers and that pretty heart border makes it all come together nicely! :)

    Theresa
    Scrappers Anonymous

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wow, this is absolutely gorgeous, Gerda!! I love the way you decorated it!! What a fabulous explosion box this is!! Have a great weekend :)

    Lisa
    A Mermaid's Crafts

    BeantwoordenVerwijderen
  3. So much pretty fun packed into that box! Beautiful!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. What a wonderful explosion box! Gonna have to give this a try myself!

    BeantwoordenVerwijderen

comment counter