Owl

dinsdag 19 februari 2013

DCD Theme Challenge.Hallo dames.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe leuke DCD Challenge. Deze week is het een thema challenge: maak iets met een ijsbeer.( Use a polar bear)

Ik wilde eens iets anders maken dan een kaart dus ben ik begonnen met post-it blokjes. Ik vond dit zo leuk dat ik gelijk nog maar iets anders erbij heb gemaakt.

Hier is dan mijn “Designers” project voor deze challenge.Ik heb Post-It houders gemaakt. De basis is lichtblauw. Hierop heb ik een laagje wit papier geplakt met daar bovenop een laag patroon papier van D.C.W.V. [uit een Christmas blok]


De ijsbeer komt uit de cartridge “Animal Kingdom”. Hij staat op blz. 113 en is uitgesneden op 2 inch. Ik heb bij deze ook de shadow functie gebruikt. De stempel en het labeltje zijn van een set van “My Creative Time”.


De boekenlegger komt ook uit deze cartridge. Deze staat op blz. 131 onder blackout en is uitgesneden op 5,5 inch. De beer is weer uitgesneden op 2 inch. Hij is met een stukje dubbelzijdige tape vast gezet. Hierna heb ik de boekenleggers gelamineerd en uitgeknipt. Dit heb ik gedaan omdat hij dan steviger is.


De doosjes komen uit de cartridge “Artiste”. Je vind ze op blz. 60 en ze zijn uitgesneden op 2,5 inch. De ijsbeer is deze keer uitgesneden op 1,75 inch en met foam tape erop vastgezet. Het doosje kun je vullen met paperclips of elastiekjes.


Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! We zijn erg benieuwd naar jullie creatie!

Onze Gast-Diva voor deze week:


Onze sponsor voor deze challenge:
  


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]Dit was het weer voor vandaag en bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

14 opmerkingen:

 1. All of your projects are fabulous!! The polar bears are so cute!! You did an awesome job with everything!! Have a great day :)

  Lisa
  A Mermaid's Crafts

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I just love your darling polar bears!
  Pam
  scrap-n-sewgranny.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your polar bears. I have this cart and have not used it yet. Thanks for the inspiration. ~Tami

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Such a fun set of gifts. Love your post it holder the most..I LOVE post its.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a great little set! Thanks for playing at The Crafting Cafe this time! I hope you can pay along next time too!
  Good LUck
  Hugs
  Dawn xx
  PS as this is our first challenge & we were late posting the challenge rules,we are allowing a 2nd entry this itme! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. WOW!!This is AMAZING!COOL!and SUPER CUTE!Awesome sets!Adorable polar Bears!
  Great job my friend!!
  Have a wonderful day,
  Migdalia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. what an adorable themed project! love those little bears! thanks for joining the Charisma Galz for our Anything Goes challenge! Good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Great projects, thanks for sharing! Amanda x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super sweet projects! Thank you for joining QKR's Challenge this week.
  Ruza ~ QKR DT

  BeantwoordenVerwijderen
 10. adorable projects so sweet. Thanks for joining us at Milkcoffee Challenge this week. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Totally stunning card and thank you for joining in our challenge at Sparkles Christmas "Anything Goes" good luck and hope to see you again next time DT Member Sandra H xx

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wow, fab projects! Adorable bear and love the blues! So glad you joined us for our Anything Goes challenge at The Crafting Cafe!

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter