Owl

dinsdag 14 augustus 2012

Die Cuttin Diva’s - Thema challenge.


Hallo dames.


Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s.
Deze week is het een thema challange in relatie met de “National Aviation Day” op 19 augustus. Maak dus een project met een vliegtuig of helikopter etc. voor elke gelegenheid.


Voor deze week is onze gastdiva:

Adrian

Onze sponsor voor deze challenge:

Designs on Cloud 9Hier is mijn kaart voor deze challenge.

Mijn basis kaart is blauw. Hierop heb ik een laag gemêleerd blauw/wit papier geplakt voor de lucht. Onderaan heb ik een strook patroonpapier gedaan wat ik wel een beetje op golven vond lijken. Net boven deze strook heb ik een bruin lint vastgezet. Dit samen heb ik op de basiskaart vastgezet.

De wolken komen uit de cartridge “Hello Kitty Greetings”. Ze staan op blz. 66 en zijn uitgesneden op 1,25 inch en 1,5 inch. Deze zijn bewerkt met de Cuttlebug folder “D-Vine Swirl”. Deze heb ik bewerkt met wat lichtblauwe kalk. Deze wolken zijn met fome tape op de kaart vastgezet.

Het vliegtuig komt uit de cartridge “Groovy Times”. Hij staat op blz. 59 en is uitgesneden op 1,75 inch. Deze heb ik ook met fome tape op de kaart vastgezet. Op de vleugels en de cockpit heb ik wat “Glossy Accents” gedaan.

Binnenin de kaart heb ik ook een strook patroonpapier geplakt aangevuld met een wolk. Deze wolk had ik hier nog liggen en komt uit de cartridge “Create A Critter”. Hij staat op blz.52 en is uitgesneden op 2 inch.

De stempels, aan de buiten- en binnenkant zijn van “My Pink Stamper”.Ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden?
Dit was mijn project voor vandaag! Wil je de projecten van de andere Diva Designers bekijken ga klik dan hier op de Die Cuttin Diva’s. Doe mee, wij zijn benieuwd naar alle inzendingen!

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

2 opmerkingen:

  1. Love your card! Love how the airplane wings are glossy! Also, inside of your card is darling!

    DCD Suzanne

    BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter