Owl

donderdag 23 februari 2012

Verjaardagkaart.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een leuke kaart gemaakt met mijn nieuwe cartridge “Ribbons & Rosettes”.

De basiskaart is donkergroen van kleur. Hierna heb ik eerst een laag geel papier op maat gesneden. Vervolgens een laag groen papier op maat gesneden en de hoeken afgerond met een hoekpons. Hierna heb ik dit vel voor een deel met de Cuttlebug bewerkt met de folder “Spots”. Onderaan heb ik een lintje erop vastgezet. Onder het lintje heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”. Dit heb ik samen op de basiskaart geplakt.


Uit de cartridge “Ribbons & Rosettes” heb ik de bloem en de rozet van blz. 50 genomen en uitgesneden op 2 inch. De bovenste laag van de bloem heb ik door de Cuttlebug gehaald met dezelfde folder als de ondergrond. Op de bolletjes heb ik wat glitters gedaan. Dit geheel vervolgens weer op de kaart vastgezet. Als laatste heb ik nog een strikje op de bloem vastgezet en hier en daar nog wat steentjes geplakt.


Dit is de eerste keer dat ik deze cartridge gebruik. Deze had ik met Kerstmis cadeau gekregen. Wat vinden jullie van het resultaat?

Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenge:

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.
Groetjes allemaal,
Gerda.

3 opmerkingen:

 1. Gerda thank you for joining my challenge this week with such a beautiful card! OH I am afraid there is now one more cartridge I need to put on my very long list! Your design is so stunning the yellow against the green is beautiful. Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. THIS IS BEAUTIFUL GERDA i WILL BE ADDING THIS CARTRIDGE TO MY LIST.
  I just love it.
  Thank you for joining my DL.ART Thankful Thursday challenge.
  DIANA L.
  http://dianamlarson.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter