Owl

zondag 8 januari 2012

Sweet Wishes kaart.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor de Challenge Blog  Simply Crafts van Glora & Pam. De opdracht was om de cartridge “Sweet Treats” te gebruiken en het moest het cakeje van blz.28 zijn.
Het mochten zoveel cakejes zijn als je zelf wilde maken.
Dus aan de slag, het is toch zo een vies weer buiten, wat moet je anders.(Hi-Hi)

De basiskaart is donkerroze van kleur. Hierop heb ik het hart uitgesneden met de functie toets “Real Dial Size”. Hierdoor snijd de machine het hart op werkelijke grote uit. Dit hart is uitgesneden op 4,25 inch. Om dit hart heb ik een stiklijntje gemaakt en hem vervolgens direct op de kaart vastgezet.

De 3 kleine cakejes zijn uitgesneden op 1.5 inch en de grootste op 3,5 inch. Hierop heb ik lintjes vastgeplakt met dubbelzijdige tape en het strikje met een gleu dot vastgezet. Deze cakejes heb ik met foam tape op de kaart vastgezet.

Met een stempel van “My Pink Stamper” heb ik de tekst “Sweet Wishes” op het hart gestempeld en als laatste heb ik nog hier en daar wat kleine hart steentjes geplakt.


Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.

Bedank voor het bezoeken van mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

3 opmerkingen:

 1. Super sweet card. Looks perfect for a birthday or Valentine's Day.

  Hope you will stop by soon,
  Georgiana
  Carson's Creations

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Love the card! I like that you added some smaller cupcakes to it. So cute! I agree, this could be used for Valentines day or a Birthday. Thanks for participating in the Simply Crafts challenge.

  Pam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This turned out VERY cute! I love that you put 4 cupcakes on it! Adorable! Thanks for joining our Simply Crafts Challenge! Hugs- Glora

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter