dinsdag 26 februari 2013

DCD Tic Tac Toe Challenge.

Hallo dames.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe leuke DCD Challenge. We hebben deze week een hele leuke Tic Tac Toe!
Je kunt zelf een rijtje uit zoeken, het mag vertikaal, horizontaal of diagonaal.
Zelf heb ik gekozen voor flowers, embossing and ribbon.

Hier is dan mijn “Designers” kaart / project voor deze challenge.


Mijn basiskaart is in de kleur roze. Hierna heb ik van een laag lichtblauw en van een laag lichtgroen de hoeken afgerond met een hoekpons. De lichtgroene laag is tevens bewerkt met de Cuttlebug folder “Palka Dots”. Deze 2 lagen heb ik eerst op elkaar vastgeplakt. Aan de zijkant heb ik een strook roze papier geplakt en hierop een rood lint vastgezet. Dit lint heb ik zonder strook ook aan de onderkant vastgezet. Bij de kruising van de 2 linten een strikje gemaakt en vastgezet. Hierna het geheel op de basiskaart geplakt.

De bloem komt uit de cartridge “Florals Embellished”. Hij staat op blz. 36 en is uitgesneden op 4,25 inch. Deze bloem is met foam tape op de kaart vastgezet. Op verschillende onderdelen heb ik nog een beetje glitter gedaan.


Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! We zijn erg benieuwd naar jullie creatie!

Onze Gast-Diva voor deze week:


Onze sponsor voor deze challenge:

[Donate a gift certificate]


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag en bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

vrijdag 22 februari 2013

Birthday Girl.



Hallo dames.


Vandaag heb ik een verjaardagskaartje gemaakt
voor een meisje.







Mijn basiskaart is in de kleur wit. Hier bovenop heb ik een laag roze geplakt. Vervolgens daar bovenop weer een laag patroonpaper van DCWV geplakt. De 2 banners in de kleuren grijs en lichtblauw heb ik zelf gesneden. De grijze banner is bewerkt met de Cuttlebug folder “Daimond Plate”. De lichtblauwe banner is bewerkt met de Cuttlebug folder “Spots & Dots”. Vervolgens heb ik deze eerst op de kaart vastgeplakt.


Nu een bloem gemaakt met een “dies” en hierop een tekststempel geplaatst. Beide zijn van “My Creative Time”.

Het zangeresje komt uit de cartridge “Rock Princess”. Je kunt ze vinden op blz. 29. Ik heb haar uitgesneden op 4 inch. Vervolgens heb ik wat stickles op haar kleren gedaan en wat glossy accents op de laarsjes voor het effect.


Aan de binnenkant heb ik nog een banner gemaakt in de kleur roze. Dit nogmaals herhaald maar ditmaal uitgesneden in patroonpapier. Ook hier weer een bloem gemaakt met een “dies” en vervolgens een tekststempel erop geplaatst. Ook deze is afkomstig van “My Creative Time”.

Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden?


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]

Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

Rond mini kaartje. [TAG or Small Card]

Hallo dames.

Vandaag heb ik nog een klein kaartje [shapekaartje] gemaakt dat je bij een cadeautje kunt geven of aan een boeket bloemen kunt hangen.


Het kaartje komt uit de cartridge “Birthday Bash”. Hij staat op blz. 38 en is uitgesneden op 3,5 inch.
Ook de binnencirkel is uitgesneden op 3,5 inch maar dan met de shift functie en in patroonpapier. Om de rand heb ik wat inkt gedaan. De 2 blauwe cirkels zijn restjes die hier nog lagen.

De bloem komt uit de cartridge “Simply Charmed” en staat op blz. 38.
Hij is ook uitgesneden op 3,5 inch.
Het gezichtje is een stempel van “Peachy Keen Stamps”. Om de randen van de bloemencirkels en de cirkel van het gezichtje heb ik nog wat glitters gedaan. De bloem is met foam tape op het kaartje vastgezet.

Als laatste heb ik nog een strikje van lint erop vastgeplakt met een gleu dot.

My favorites are Shape Cards and Face Stamps


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]

Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

donderdag 21 februari 2013

Cupe Cake Birthday Card.


 
Hallo dames.

Vandaag heb ik een verjaardagskaart gemaakt maar je zou hem ook kunnen gebruiken als een dankjewel kaart. Ik heb nog geen tekst aan de binnenkant gestempeld zodat ik mij nog altijd kan bedenken waar ik hem precies voor gebruikt.
Hier is dan mijn kaartje.



De basiskaart is crèmekleurig. Hierna heb ik een vel patroonpapier op een paars vel papier vastgeplakt. De borderpons die ik gebruikt heb is van M.S. en heet “Vintage Doily”. De border heb ik bovenaan op het patroonpapier vastgezet. Hierna een lint over de border vastgezet. Het geheel is hierna op de basiskaart vastgezet. Nu nog een strikje gemaakt van hetzelfde lint en in de linker bovenhoek op het andere lint vastgezet.

Het matje komt uit de cartridge “elegant Edges” en vind je op blz. 63. Het is uitgesneden in twee kleuren op 4 inch. met de oblong functie.
Het cakeje komt uit de cartridge “Sweet Treats”. Het cakeje staat op blz. 26 en is uitgesneden op 3 inch.
De bloem van dit cakeje is twee keer uitgesneden. De onderste bloem in de kleur donkerroze is bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots”. De bovenste bloem in de kleur lichtroze.
Het gezichtje is een stempel van “Peachy Keen Stamps”. Op het gezichtje nog een strikje gemaakt met bakers twine.

Het onderste deel van het cakeje is bewerkt met de Cuttlebug folder “Daisy Pattern”.
Om het cakeje heb ik bakers twine gedaan en vervolgens met foam tape vastgezet.

Als laatste heb ik op verschillende plaatsen nog wat glitter gedaan, op het matje diverse steentjes geplakt en op het lint 2 knoopjes vastgezet.

Zelf vind ik het een mooie kaart geworden, ben benieuwd wat jullie ervan vinden?


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

woensdag 20 februari 2013

Happy Happy Birthday Card.


 
Hallo dames.

Vandaag heb ik een verjaardagskaart gemaakt. 
Ik heb hiervoor de Sketch van Peachy Keen gebruikt.

Hier is dan mijn kaartje voor vandaag.




Mijn basiskaart is in de kleur wit. Vervolgens heb ik patroonpapier genomen van D.C.W.V. Hier bovenop heb ik een strook groen papier geplakt dat ik eerst heb bewerkt met de Cuttlebug folder “Seeing Spots”. Onderaan een lintje vastgezet. Vervolgens een geel stukje papier in een vierkant gesneden en bewerkt met de Cuttlebug folder “Polka Dots”. Om de rand nog een stiklijntje gemaakt en vervolgens vastgeplakt.
Op de groene strook onder het lint heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”.
Dit geheel heb ik dan op de kaart vastgezet.

De bloem in het midden komt uit de cartridge “Simply Charmed”. Je vindt deze op blz. 39 en is uitgesneden op 2,75 inch. Ik heb hier een gezichtje in gestempeld met een stempelset van Peachy Keen faces. De bloem is met foam tape op de kaart vastgezet. Hierna nog wat steentjes op de bloem geplakt.
De bloem rechtsboven komt uit de cartridge “Sweet Treats” en is een onderdeel van de Cup Cake van blz. 26 en is uitgesneden op 3 inch. Het bloemetje dat er bovenop zit komt uit de cartridge “Art Philosophy” en is te vinden op blz. 69. Dit is uitgesneden op 2 inch. Als laatste heb ik hier nog wat glitters op gedaan.

Ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden?





Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.


dinsdag 19 februari 2013

DCD Theme Challenge.



Hallo dames.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe leuke DCD Challenge. Deze week is het een thema challenge: maak iets met een ijsbeer.( Use a polar bear)

Ik wilde eens iets anders maken dan een kaart dus ben ik begonnen met post-it blokjes. Ik vond dit zo leuk dat ik gelijk nog maar iets anders erbij heb gemaakt.

Hier is dan mijn “Designers” project voor deze challenge.



Ik heb Post-It houders gemaakt. De basis is lichtblauw. Hierop heb ik een laagje wit papier geplakt met daar bovenop een laag patroon papier van D.C.W.V. [uit een Christmas blok]










De ijsbeer komt uit de cartridge “Animal Kingdom”. Hij staat op blz. 113 en is uitgesneden op 2 inch. Ik heb bij deze ook de shadow functie gebruikt. De stempel en het labeltje zijn van een set van “My Creative Time”.


De boekenlegger komt ook uit deze cartridge. Deze staat op blz. 131 onder blackout en is uitgesneden op 5,5 inch. De beer is weer uitgesneden op 2 inch. Hij is met een stukje dubbelzijdige tape vast gezet. Hierna heb ik de boekenleggers gelamineerd en uitgeknipt. Dit heb ik gedaan omdat hij dan steviger is.










De doosjes komen uit de cartridge “Artiste”. Je vind ze op blz. 60 en ze zijn uitgesneden op 2,5 inch. De ijsbeer is deze keer uitgesneden op 1,75 inch en met foam tape erop vastgezet. Het doosje kun je vullen met paperclips of elastiekjes.


Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! We zijn erg benieuwd naar jullie creatie!

Onze Gast-Diva voor deze week:


Onze sponsor voor deze challenge:
  


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]



Dit was het weer voor vandaag en bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

maandag 18 februari 2013

Be My Sweetie.

Hallo dames.

Vandaag heb ik nog een Valentijn kaartje gemaakt voor verschillende challenges.



Mijn basiskaart is in de kleur wit. Hierna heb ik een laag lichtroze genomen en de hoeken afgerond met een hoekpons. Hier bovenop een laag patroonpapier waarvan ook de hoeken zijn afgerond met een hoekpons. Onderaan heb ik een witte border geponst met een pons van M.S. Deze heet “Lace Heart”. Aan de onderkant heb ik wat roze inkt gedaan en vervolgens de border vastgeplakt. Om deze border en 2 lagen papier heb ik nog “bakers twine” vastgemaakt. In het midden een strikje gemaakt en met een glue dot vastgezet. Het geheel heb ik vervolgens op de basiskaart vastgezet.

De vogeltjes komen uit de cartridge “Create A Critter 2”. Ze staan op blz. 30 en zijn alle twee uitgesneden op 2,5 inch. Een vogeltje heb ik met de flip functie uitgesneden zodat ik ze in spiegelbeeld heb. De vleugels zijn bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots” en met foam tape vastgeplakt. De vogels zijn ook met foam tape weer vastgezet op de kaart.

Het hartje (tag) met de tekststempel zijn afkomstig van een set van “My Creative Time”. Om de randen van de 2 roze hartjes heb ik wat glitter gedaan. Op de staartjes het ik wat steentjes geplakt in 2 kleuren en in verschillende maten. Op een vogeltje ook nog een strikje van “baker twine” vastgezet. Als laatste heb ik “wiebeloogjes” gebruikt als oogjes.

Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden?



Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

Kaart met huis.

Hallo dames.

Vandaag heb ik zomaar een kaartje gemaakt. Je zou het kunnen gebruiken voor als iemand thuis komt van vakantie, na ziekenhuisopname etc.

Dit is mijn kaartje.

De basiskaart is rood. Hierna heb ik een laag lichtgrijs genomen waarop ik weer een laag rood heb bevestigd nadat ik de hoeken geponst heb met een hoekpons van M.S. Deze pons heet “Wild Flowers ( bunch)”.
Onderaan heb ik een lint om deze beide lagen vastgezet. Deze lagen heb ik op de basiskaart vastgeplakt. Vervolgens nog een strikje gemaakt en dit met een glue dot vastgezet.


Het huisje komt uit de cartridge “Spring Cottage” en is uitgesneden op 3,25 inch. Voor de deurknop heb ik een zwart steentje gebruikt en op de raampjes heb ik nog Glossy Accents gedaan.
Het huisje is met foam tape op de kaart vastgezet zodat je wat diepte krijgt.
Bovenaan heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”.

Als laatste heb ik nog wat steentjes op de bloementjes van de hoekpons vastgeplakt.


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]

Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

donderdag 14 februari 2013

Cat and Mouse card.


Hallo dames.

Vandaag een kaartje gemaakt voor een meisje die gek is met poezen. Mijn dochter is een album aan het maken en zij had dit patroonpapier gebruikt. Ik vond dit wel leuk om te gebruiken voor deze kaart.

Mijn basiskaart is roze. Hierop heb ik een laag crèmekleurig stuk papier geplakt dat eerst geponst met een pons van M.S. Deze heet “Lace Heart”. Tevens zijn de hoeken bovenaan met een hoekpons bewerkt.
Hierna heb ik het patroonpapier op maat uitgesneden en ook hier de hoeken bovenaan afgerond met een hoekpons en vervolgens op elkaar geplakt. Voordat ik dit op de kaart zou plakken heb ik eerst een lint onderaan vastgezet.

De poes met muis komt uit de lite cartridge “Meow” en is uitgesneden op 4 inch. Ik heb de poes 2 keer uitgesneden en de muis 3 keer en met foam tape op de kaart vastgezet.
De stempel en het hartje zijn van “My Creative Time”. Het hartje is een “Die” oftewel een snijmal.

Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden?




Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]

Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

woensdag 13 februari 2013

Mini Valentijnskaartjes.



Hallo dames.


Vandaag heb ik een paar mini kaartjes voor Valentijn gemaakt. Ik heb heel veel resten papier gebruikt bij het maken van deze kaartjes.


Het zijn crème kleurige basiskaartjes. Hierop heb ik een laag rood en een laag patroonpapier gebruikt waarvan de hoeken zijn afgerond met een hoekpons.

Uit de cartridge “Create A Critter 2” heb ik de vlinder van blz. 32, de uil van blz.37 en het hart van blz. 30 uitgesneden op 2,25 inch.

Bij de vlinder heb ik aan de onder- en bovenkant hartjes geplakt van een stickervel. De letters “love” zijn van een stempelset van “My Pink Stamper”. De vleugels en sprieten zijn bewerkt met glitters. Als laatste nog 2 steentjes op de vleugels bevestigd.



Bij de hartjes heb ik onderaan de letters “XOXO” gestempeld van een stempelset van “My Creative Time”. De 3 kleine zwarte hartjes zijn van een stempelset van “My Pink Stamper” De hartjes zijn uiteindelijk nog bewerkt met glitters.




Bij de uil heb ik een pons gebruikt van M.S. Deze heet “Lace Heart”. Ook heb ik over de breedte een klein lintje geplakt en op het einde een strikje met een glue dot vastgezet. De 3 kleine zwarte hartjes zijn van een stempelset van “My Pink Stamper” De buik, neus en hartjes zijn bewerkt met glitters. Het uitje is met foam tape op het kaartje vastgezet.

Ben benieuwd wat jullie hiervan vinden?


Deze kaartjes heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

Zomaar een kaartje.


 
Hallo dames.


Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor een paar nieuwe Challenges.






Mijn basiskaart is in de kleur lichtgeel. Alle volgende lagen papier heb ik eerst bewerkt met de Cuttlebug en op ieder vel heb ik een stiklijntje rond de kaart gemaakt met een witte gel pen. Voor het lichtblauwe vel heb ik de Cuttlebug folder “Polka Dots” gebruikt, het gele vel is met de Cuttlebug folder “Caramelo” bewerkt en als laatste het grijze vel met de Cuttlebug folder “Seeing Spots”. 

Onderaan het gele vel heb ik een lichtblauwe border gemaakt met een pons van M.S. genaamd “Simple Scallop”. Tussen het gele en het grijze vel heb ik een rood lint geplakt. Op het lichtblauwe vel heb ik eerst een stukje patroonpapier bevestigd, daarna het lichtgele , het lint en het grijze vel. Op het rode lint heb ik vervolgens met hetzelfde lint een strikje gemaakt en met een glue dot vastgezet.
Het popje komt uit de cartridge “Simply Charmed”. Ze staat op blz. 40 en is uitgesneden op 3 inch. Het gezichtje heb ik erin gestempeld met een stempel van “Peachy Keen”.

Ik heb als laatste nog wat glitters gebruikt op diverse plaatsen, verschillende steentjes vastgeplakt en nog een knoopje op het popje gedaan.

Ik weet nog niet precies voor welke gelegenheid ik deze kaart ga gebruiken, vandaar dat ik er nog geen tekst en/of labeltje erop heb gezet. Dus of het wordt een verjaardagskaart of een dankjewel kaart of zomaar  een kaartje, ik heb hier nog geen keuze in gemaakt.


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]

Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.


Groetjes allemaal,
Gerda.



comment counter