woensdag 30 januari 2013

Elmo Love.


Hallo dames.

Het is weer bijna tijd voor Valentijn kaarten. Ik ben daarom eens gaan kijken of ik wat leuke afbeeldingen kon vinden en toen kwam ik deze hele leuke “Elmo” tegen.
Hier moest en zou ik een kaartje van maken.
Het is een kaartje wat heel snel klaar was maar het resultaat vind ik wel erg leuk geworden.

Hier is mijn projectje


Mijn basiskaart is lichtroze van kleur. Hierop heb ik een laag zwart papier geplakt. Vervolgens een laag patroonpapier hierop vastgezet.

Uit de cartridge “Elmo & Friends Holiday” heb ik deze leuke “Elmo” genomen. Hij staat op blz. 22 en is uitgesneden op 4 inch. Deze keer heb ik een “Action Wobble” gebruikt om hem vast te zetten. [Dit is de eerste keer dat ik zo’n Action Wobble gebruik. Wat grappig is dat!]
Nadat ik de hartjes had uitgesneden heb ik hierop enkele gezichtjes gestempeld van een set van "Peachy Keen". Ik vind dit zo'n geweldige stempelset!!
De losse hartjes heb ik vervolgens met dunne foam tape vastgeplakt. Op de neus en de zwarte oogjes heb ik “Glossy Accents” gedaan. Als laatste heb ik nog zwarte knoopjes op de kaart vastgezet en op verschillende plaatsen een beetje glitter. Tevens heb ik op de neus van Elmo en de oogjes van de stempels glossy accent gedaan!


Ik ben erg benieuwd wat jullie van deze kaart vinden, geef gerust je mening!


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.


dinsdag 29 januari 2013

DCD Challenge “Anything Goes”.



Hallo dames.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe DCD Challenge. Dit is de vijfde challenge en dat betekend weer een “Anything Goes Challenge” oftewel alle kan en mag!

Ik heb deze keer eens wat nieuws uitgeprobeerd.

Zeker een jaar geleden heb ik een cirkel sjabloon gekocht om met een hoekpons rond te kunnen ponsen. Ik was helemaal vergeten dat ik die had en bij het opruimen [ordenen van mijn spulletjes] ben ik hem weer tegen gekomen. Dus deze ga ik gebruiken voor mijn nieuwe project!

Hier is dan mijn “Designers” kaart / project voor deze challenge.



Mijn basiskaart is in de kleur groen. Hierop heb ik een laag crèmekleurig papier geplakt die bewerkt is met de Cuttlebug folder “Polka Dots”. Om de hoeken heb ik een smal lintje vastgezet met 2 strikjes en vervolgens deze laag op de basiskaart vastgeplakt.


Voor het groene matje heb ik een hoekpons “Cherry Blossom” gebruikt. Middels het sjabloon heb ik met deze hoekpons een cirkel gemaakt. De binnencirkel is weer van patroonpapier en heb ik met de hand rondgeknipt.


Uit de lite cartridge “Hoot ‘n’ Holler” heb ik de uil uitgesneden op 2,75 inch. Voor de ogen heb ik wiebeloogjes gebruikt. Het uiltje is met foam tape op de cirkel vastgezet. Het geheel is ook met foam tape weer op de kaart vastgezet.


Als laatste heb ik nog wat steentjes op de cirkel en de uil geplakt en nog een bloemensteentje in de linker oor van de uil.


Ben benieuwd wat jullie van deze kaart vinden?
Ik denk dat ik dit sjabloon nu toch echt wat meer moet gaan gebruiken.


Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! We zijn erg benieuwd wat jullie maken met deze “Anything Goes Challenge”!

Onze Gast-Diva voor deze week:


Onze sponsor voor deze challenge:

[Donated Gems for the winner]


Groetjes allemaal,
Gerda.

zaterdag 26 januari 2013

Happy Birthday Card.



Hallo dames.

Vandaag heb ik weer eens een verjaardagskaart gemaakt, die kun je niet genoeg op voorraad hebben, vinden jullie ook niet?

Hier is mijn kaartje.


De basiskaart is in de kleur geel. Vervolgens heb ik eerst een laag wit genomen en de hoeken afgerond met een hoekpons en vervolgens de randen met inkt bewerkt. 
Hierna een vel patroonpapier waarvan ik eveneens de hoeken heb afgerond. Deze twee lagen heb ik eerst op elkaar geplakt. Nu heb ik 2 verschillende linten op elkaar geplakt en om de 2 lagen heen gedraaid en vastgeplakt. Dit geheel heb ik nu op de basiskaart vastgeplakt. 



Ik heb met de “Stitched XL Label Die” van My Creative Time de label in patroonpapier uitgesneden met behulp van de Cuttlebug en vervolgens de randen met inkt bewerkt. Dit heb ik nogmaals gedaan met wit papier maar nu met de “XL Label Die”. Deze 2 labels op elkaar vastgemaakt.

Voor het labeltje onderaan heb ik de “Label Die” van de set Just Simply Live van My Creative Time gebruikt. Deze label is weer uitgesneden in patroonpapier.


Hierop heb ik een stempel gebruikt uit de set “Gift Card Sentiments”. Deze set is ook van “My Creative Times”. Het labeltje is met foam tape op de kaart vastgezet.
De bloem komt uit de cartridge “Forever Young” en staat op blz. 64. Hij is uitgesneden op 2.25 inch. De gele bloem is bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots”. 

De “Dots” zijn aangestipt met wat glitter. Dat heb ik ook met de rand van de bloem gedaan. In het midden van het onderliggende blaadje heb ik ook glitters gesmeerd. In het middelste rondje heb ik een gezichtje van “Peachy Keen Stamps” gestempeld. Ik vind dit altijd weer vrolijk uitzien! De bloem is met foam tape op de XL label vastgezet. Het geheel is dan weer met foam tape op de kaart vastgezet.


Als laatste heb ik nog een strik met een glue dot vastgezet op het lint, steentjes op diverse plaatsen vastgeplakt en 3 knoopjes rechtsboven op de kaart bevestigd.


Zeg maar wat jullie van deze kaart vinden?

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]

Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en het achterlaten van jullie commentaar. Tot de volgende keer maar weer.

Groetjes allemaal,
Gerda.


donderdag 24 januari 2013

Love.



Hallo dames.

Vandaag heb ik eens geen kaart gemaakt maar een decoratie voor in huis. Het is een ophangbordje geworden in het thema Valentijn.

Hier is mijn projectje.



Eerst heb ik 4 beren uitgesneden uit de cartridge “Create a Critter”. Ze staan op blz. 27 en zijn uitgesneden op 2,5 inch. De letters komen uit de cartridge “Plantin Schoolbook”. Deze zijn uitgesneden op 1,5 inch. Van deze cartridge komen ook de hartjes, 1 is uitgesneden op 1,5 inch en de ander op 1,25 inch. Je vind ze op blz. 73.
Op de hartjes heb ik een stempel gebruikt van “Peachy Keen Stamps”.


Hierna heb ik karton op maat uitgesneden en deze bekleed met roze papier en de hoeken afgerond met een hoekpons. Hierop heb ik patroonpapier geplakt waarvan de hoeken ook zijn afgerond. De beren heb ik met foam tape op het bordje vastgezet. De neusjes zijn bewerkt met Glossy Accents. Op de letters heb ik rode glitter gedaan en vervolgens ook met foam tape vastgezet. Hierna heb ik eerst 2 gaatjes gemaakt aan de bovenkant. Vervolgens eyelets erin vastgezet. Om het bordje op te kunnen hangen heb ik "bakers twine" er doorheen gehaald. Als laatste heb ik nog de hartjes vastgezet en strikjes en steentjes erop geplakt.

 Wat vinden jullie van mijn Valentijn projectje?



Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot de volgende keer.


Groetjes allemaal,
Gerda.



dinsdag 22 januari 2013

DCD Challenge / Kaart met vogel.


Hallo dames.

Vandaag weer een leuke challenge bij de DCD. In de kaart moet je een “edge punch” en “ribbon” verwerken. Dus dames, aan de slag!

Hier is mijn “Designers” kaart voor deze challenge.


Mijn basiskaart is in de kleur groen. Hierna heb ik een laag wit genomen en een rand geponst met een pons van M.S. Deze heet “Pansy”. Bovenop deze witte laag heb ik een laag patroonpapier geplakt. Om beide lagen heen vervolgens een roze lint vastgezet. Het geheel is uiteindelijk op de basiskaart vastgeplakt. In de ponslaag onderaan heb ik roze steentjes geplakt en op de lintstrook nog een strikje vastgezet.

De vogel komt uit de cartridge “Spring Cottage” en is uitgesneden op 2,75 inch. Op de bloemen heb ik in het midden druppels van een “Perlenpen” gebruikt, vloeibare parels dus.
Ik heb bewust op de kaart nog geen tekst gebruikt. Ik weet namelijk nog niet of ik er een verjaardagskaart, dank je wel kaart of een ander gelegenheidskaart van maak.

Als laatste heb ik in de 4 hoeken ook nog verschillende steentjes vastgezet in verschillende maten.



Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt en uiteraard ook onze gast Diva. [De gast Diva deze week is mijn dochter en daar ben ik heel trots op] Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!!


Onze Gast-Diva voor deze week:


Onze sponsor voor challenge #98 and #99:


[The Robin's Nest will donate a $50 gift certificate to the winner]

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

zondag 20 januari 2013

50 Jaar kaart.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor iemand die 50 jaar is geworden.


De kaart komt uit de cartridge “Something to Celebrate”. Ik heb hem uitgesneden op 5 inch en hij staat op blz. 70. De basiskaart is blauw van kleur. De nummers heb ik uitgesneden uit patroonpapier en vervolgens met foam tape op de kaart vastgezet.

De Tag heb ik zelf uitgesneden en de hoeken afgerond met een hoekpons. Voor de tekst heb ik een stempel gebruikt van “My Creative Time”.

Ik vind dit een leuke cartridge als je snel of onverwachts een kaartje moet hebben.


 Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: [Shared at]


Dit was het weer voor vandaag.
Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.


donderdag 17 januari 2013

Thank You / Happy Birthday Cards



Hallo dames,

Vandaag heb ik 2 eenvoudige kaartjes gemaakt, zogenaamde vorm kaart. [“shape-card”].

Deze vorm kaart komt uit de cartridge “Artiste” en staat op blz. 75 van het boekje. Ze zijn beide uitgesneden op 5,25 inch, eenmaal in de kleur groen en eenmaal in de kleur blauw. Langs de randen heb ik met een witte gelpen een zogenaamd stiklijntje gemaakt. 
De stropdassen en borstzakken zijn ook uitgesneden op 5,25 inch. Ik heb hiervoor 2  verschillende patroonpapieren gebruikt. 
Op de kraag heb ik aan beide zijden knoopjes geplakt. Onderaan heb ik teksten gestempeld uit de stempelset van “My Pink Stamper”.


Ben benieuwd naar jullie reactie!

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: (shared at)


Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 15 januari 2013

DCD Challenge.


Hallo dames.

Vandaag weer een leuke challenge bij de DCD met als thema “Use A Penguin”.
Dus dames, aan de slag!

Hier is mijn "Designers" kaart voor deze challenge.


De basiskaart is wit. Hierop heb ik een laag lichtblauw en daar bovenop een laag patroonpapier op de kaart vastgezet. Onderaan heb ik een border geponst met een pons van M.S. Deze heet “Simple Scallop”. Ik vond het wel leuk om dit zo op te plakken zodat het net op sneeuw lijkt. Onderaan in de rechter hoek heb ik een stempel gebruikt van “My Creative Time”.

Uit de cartridge “Create a Critter” heb ik de iglo genomen. Hij staat op blz. 39 en is uitgesneden op 3 inch.
De pinguĂŻns komen uit de cartridge “Simply Charmed” en staan op blz. 66. Ze zijn uitgesneden op 2,25 inch.
Voor de oogjes heb ik een stempel gebruikt van “Peachy Keen Stamps”.

Op de sterren van het patroonpapier en de 2 strikjes heb ik verschillende steentjes geplakt. Op sommige onderdelen ook nog wat “stickles” gedaan.

Ben benieuwd wat jullie van de kaart vinden?


Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! We zijn erg benieuwd wat jullie maken met een pinguĂŻn!

Onze Gast-Diva voor deze week:

Shelly

Onze sponsor voor deze challenge:

[The Robin's Nest will donate a $50 gift certificate to the winner]
Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

woensdag 9 januari 2013

Babykaart voor een meisje.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een babykaart gemaakt omdat ik er een nodig had. Ik wil er altijd een paar op voorraad hebben maar kom er steeds niet toe dit te verwezenlijken. Nu heb ik weer een nodig dus betekend dit dat ik ook een moet maken.

Oke, hier is dan mijn nieuwe babykaart.

De basiskaart is natuurlijk roze van kleur. Hierop heb ik eerst een laag lichtgroen papier geplakt en daar bovenop een laag patroonpapier van D.C.W.V. De hoeken heb zijn onderaan afgerond met een hoekpons.

Uit de cartridge “Baby Steps” heb ik de waslijn met baby was genomen. Je vind dit op blz. 62 van het boekje en is uitgesneden op 3 inch. Ik heb dit met foam tape op de kaart vastgezet. Onderaan heb ik een ovaal van “My Creative Time” gebruikt. De gebruikte stempel is van “My Pink Stamper”. Als laatste heb ik nog strikjes gemaakt aan de waslijn en nog wat steentjes opgeplakt.


Wat vinden jullie van het eindresultaat?

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenges: (shared at)


Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 8 januari 2013

DCD Color Challenge.



Hallo dames.


Alweer een nieuwe week en een leuke nieuwe kleur challenge bij de DCD.
De kleuren deze week zijn ivoor, goud en blauw.

Hier is mijn "Designers" kaart voor deze challenge.



De basiskaart is in de kleur ivoor. Hierop op heb ik een laag patroon papier gebruikt waar de kleuren blauw en ivoor inzitten. Voor de hoeken heb ik een pons gebruikt. Tevens heb ik met lint een vierkant gemaakt om het patroonpapier gemaakt. Dit geheel op de kaart vastgezet.

De cirkel komt uit de cartridge “Birthday Bash” en is te vinden op blz. 36. Hij is uitgesneden op 5,25 inch. Deze cirkel is bewerkt met de Cuttlebug folder “Plum Blossoms” en vervolgens met foam tape op de kaart vastgezet.

Het gebruikte silhouet komt uit de cartridge “Victorian Romance” en is uitgesneden op 4,25 inch. Dit silhouet is ook met foam tape op de kaart vastgezet.

Als laatste heb ik nog wat steentjes geplakt en een ivoor kleurige strikje bovenaan het silhouet vastgezet met gleudot.

Hoor graag wat jullie van de kaart vinden!



Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!!

Groetjes allemaal,
Gerda.


zondag 6 januari 2013

Gift-Cards / Cadeaukaarthouders.



Hallo dames.


Vandaag heb ik 2 cadeaukaarthouders gemaakt.  Deze heb ik binnenkort nodig voor een feestje. Ik heb er een gemaakt voor “haar” en een voor “hem”.



De kaarten komen uit de cartridge “Artiste”. Ze staan op blz. 59 en zijn uitgesneden op 5 inch. Ik heb ze alle 2 in het wit uitgesneden en vervolgens in elkaar geplakt. Hierna heb ik op de enen kaart een laag blauw en op de andere kaart een laag rood geplakt. Vervolgens hierop weer een laag patroonpapier met 2 verschillende motieven. De buitenste hoeken zijn afgerond met een hoekpons. Dit heb ik ook aan de binnenkant en aan de achterkant laten terugkomen.
 
Voor de kaart van “hem” heb ik de cartridge “Simply Charmed” gebruikt. De fles staat op blz. 71 en is uitgesneden op 3,5 inch. Het glas staat op blz. 70 en is ook uitgesneden op 3,5 inch. Zowel in het glas als op de fles heb ik gezichtjes gestempeld van een stempelset van “Peachy Keen Stamps”. [Ik vind die gezichtjes zo geweldig!] Op het glas en de druppels heb ik Glossy Accents gedaan voor een glanzend effect.



Voor de kaart van “haar” heb ik wat nieuws gebruikt!! Ik had laatst een prijs gewonnen bij een challenge bij Diana Larson van DL.ART – Thankful Thursday en de prijs waren kleine gel pennetjes van Cri-Kits met de penhouder erbij. [Thank You Diana] Wat je nu moet doen is het mesje uit je cricut machine halen en de pen met houder ervoor in de plaats zetten. De machine snijd het figuurtje niet uit maar hij tekent nu de afbeelding.
Dit heb ik dus gedaan met de 2 vlinders die uit de cartridge “Picturesque” komen. Ze staan op blz. 65 en zijn eerst getekend en daarna uitgesneden op 1,5 inch. Ik heb een roze en een groene gemaakt. De vlinders heb ik met een glue dot vastgezet en er toen nog steentjes op vastgeplakt.


In de binnenkant waar de cadeaukaart komt te zitten heb ik nog een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”.


Ben benieuwd naar jullie mening over deze “gift-kaarten” maar hoop natuurlijk dat de ontvangers ze geweldig zullen vinden!

Dit projectje heb ik geplaatst bij de volgende challenges:


Dit was het weer voor vandaag, bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.
Thanks for your visit on my blog and hope to see you soon again!


Groetjes allemaal,
Gerda.

zaterdag 5 januari 2013

Flower-Bird card.



Hallo Dames.


Vandaag gewoon een kaartje gemaakt voor de lol.
Ik heb een nieuwe cartridge gekregen met Kerstmis en ik wilde hier iets mee maken. Hebben jullie dat gevoel ook?

Hier is mijn kaartje dan.

Ik heb nog geen tekst op de kaart gestempeld omdat ik nog niet weet of ik hier een verjaardagskaart of een dankjewel kaart van maakt!
De Flower Bird komt uit de nieuwe cartridge “3 Birds on Parade”. Het vogeltje staat op blz. 49 en is uitgesneden op 3,75 inch. Ik heb een wiebel oogje erop geplakt en glitters op de snavel en de pootjes gedaan. Het vogeltje is met foam tape op de kaart vastgezet.

De kaart komt uit de cartridge “Birthday Bash” en staat op blz. 38. Hij is uitgesneden op 5,25 inch. De cirkel is met de shift functie gedaan. Bovenaan heb ik een strikje vastgezet met een gleu dots. Als laatste heb ik nog wat steentjes op de bloemen vastgezet.



Dit was het weer voor vandaag, ik vind mijn Flower Bird kaart best wel leuk geworden.

Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenges:

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.


Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 1 januari 2013

DCD Sketch Challenge week 1



Hallo dames.

Als eerste wil ik nog iedereen een gezond en gelukkig Nieuwjaar toewensen.

Vandaag dan de eerste van het nieuwe jaar bij de DCD. Het is weer een hele leuke “Sketch” challenge!.


Onze sponsor voor deze challenge:



[will donate one stamp set ~ winner's choice]



Hier is mijn "Designers" kaart/project voor deze week.



Mijn basiskaart is crèmekleurig. Hierop heb ik een lichtgele kleur en een laag patroonpapier van DCWV geplakt. Hierna nogmaals het lichtgele papier genomen met daarop een laag metalik papier en dit vastgezet met glitter splitpennen. Dit is vervolgens met foam tape op de kaart vastgezet. Wederom heb ik het lichtgele papier genomen en een strook patroonpapier van DCWV. Ook dit is met foamtape op de kaart geplakt.


Uit de cartridge “Straight From The Nest” heb ik de cakejesborder genomen van blz. 60 en uitgesneden op 2,25 inch. De bovenkant van de cakejes zijn bewerkt met de Cuttlebug folder “D-vine Swirl”.


De stempel en de bloem zijn van “My Creative Time”.

Als laatste heb ik nog Glitters, Glossy Accents en strikjes erop gedaan voor de afwerking.





Dit was het weer voor vandaag. Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames van het team voor deze challenge hebben gemaakt. Er zitten hele leuke creaties bij en als je wilt, doe dan ook eens mee!!! Vinden wij heel leuk!! Ook zijn wij benieuwd wat jullie zouden maken van deze sketch en wellicht win jij zo’n mooie stempelset!

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.


Groetjes allemaal,
Gerda.

comment counter