vrijdag 31 augustus 2012

Fun Friday Challenge - Little Scrap Pieces.

Feel free to use the Google translator!


Hello Lady's / Hallo dames.

Groot nieuws vandaag ……

Vandaag ben ik gast designer bij Karen van Little Scrap Pieces met haar Fun Friday Challenge.
Karen zocht gast diva’s voor op haar blog en ik had me ook opgegeven. Toch was ik verrast toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik ook daadwerkelijk wilde meedoen!

Het thema voor deze challenge is:

“A girly thing”
Any card/project for a girl, woman, baby-girl.
Use the color pink on the card/project

Doe mee en laat je creaties zien!


Hier is mijn kaart voor deze leuke challenge.

De basiskaart is donkerroze van kleur. Het matje komt uit de cartridge “Elegant Edges”. Het staat op blz. 63 en is uitgesneden op 4,5 inch. De schaduw is in roze uitgesneden en vervolgens heb ik in patroonpapier de volgende laag uitgesneden. Deze 2 lagen heb ik eerst op elkaar vastgeplakt. Aan de onderkant heb ik vervolgens een lintje vastgezet en dit geheel op de kaart vastgezet. Binnenin de kaart heb ik ook een matje geplakt. Hierop heb ik een stiklijntje gemaakt met een roze gelpen en een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”.

Uit de cartridge “Kate’s ABCs” heb ik het meisje uitgesneden op 3 inch. Ze staat op blz. 52. Dit figuurtje heb ik met foamtape op het matje vastgezet.

Onder aan heb ik uit de cartridge “Fabulous Finds” een ovaal tagje uitgesneden op 1 inch. Het staat op blz. 82. Hier heb ik 2 splitpennen op gebruikt en ook deze stempel is van “My Pink Stamper”.
Dit tagje heb ik ook met foamtape op de kaart vastgezet.

Als laatste heb ik nog wat steentjes op de kaart geplakt.




De kaart staat bij de hieronder vermeldde challenge:


Ik wilde Karen heel hartelijk danken voor de uitnodiging om deze week haar gast Diva te mogen zijn op haar challengeblog!

Karen, Thanks!!!

Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

Disney verjaardagskaart.


Hallo dames.

Mijn neefje is bijna jarig en ik had een leuk idee voor een Disney kaartje. Meestal vinden kleine kinderen deze wel leuk. Dus aan de slag.

Mijn basiskaart is groen. Hierop op heb ik een laag geel papier geplakt. Daar bovenop een laag patroonpapier van D.C.W.V. Onderaan heb ik een strook lichtgroen papier geplakt waarvan ik eerst de onderste rand geponst heb met de M.S. pons “Bubble Bath”.

De Pinocchio komt uit de cartridge “Disney Classics”. Hij staat op blz. 53 en is uitgesneden op 4,75 inch. Ik heb hem met foam tape op de kaart vastgezet.

De stempel die ik heb gebruikt en de dies zijn van “My Creative Times”. Als laatste heb ik nog 3 knoopjes aan de zijkant met gleu dots vastgezet en 2 steentjes op de broekriem.

Is dit niet schattig?


  
Deze kaart heb ik tevens geplaatst op de volgende challenges:

Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog.

Groetjes allemaal,
Gerda.

woensdag 29 augustus 2012

Verjaardagskaart met een vogel.


Hallo dames.


Vandaag heb ik een verjaardagskaart gemaakt. Ik was bijna door mijn voorraad heen. In mijn gedachte is het een kaart voor een man.


Mijn basis kaart is groen. Hierop heb ik een laag rood geplakt en daarna een laag crèmekleurig papier. De bovenste laag heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Seeing Spots”. De hoeken van zowel de basiskaart als van de 2 lagen heb ik afgerond met een hoekpons. Onderaan heb ik een strookje patroonpapier bevestigd. Vervolgens een strookje groen en rood op elkaar geplakt en op de kaart vastgezet.

De vogel komt uit de cartridge “Art Nouveau”. Hij staat op blz. 66 en is uitgesneden op 3,5 inch. Voor het oogje heb ik een zwart steentje gebruikt. Dit geheel is met foam tape op de kaart vastgeplakt.

Onderaan een bloem met cirkel gebruikt van “My Creative Times”. Ook de stempel is van haar! Ik vind dit een geweldig setje om zo samen te gebruiken.

Dit was het weer voor vandaag ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden geworden.




Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenges:



Bedankt voor jullie bezoekje aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 28 augustus 2012

Die Cuttin Diva’s – Recipe Challenge.


Hallo dames.

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s!
De opdracht voor deze week is: “Use twine, pop dots (for dimension), and three buttons”.

Voor deze week is onze gastdiva:

Tara B.


Onze sponsor voor deze challenge:

The Scrapbooking Queen


Hier is mijn kaart voor deze week.

De basiskaart is groen van kleur. Hierna heb ik een laag crèmekleurig papier genomen en hierop een laag patroonpapier vastgezet. Vervolgens aan de beide zijkanten om de kaart heen een oranje kleurig “bakers twine” vastgemaakt. Dit in z’n geheel op de kaart vastgezet.

Uit de cartridge “Elegant Edges” heb ik een matjes uitgesneden. Deze staat op blz. 33 en is uitgesneden op 4,25 inch. De onderste laag in de kleur groen en de bovenste in crèmekleur. De bovenste laag heb ik vervolgens nog bewerkt met de Cuttlebug met een Crafts-Too folder genaamd “Spots”. Dit geheel heb ik met foam tape op de kaart vastgezet.

Uit de cartridge “Kate’s ABCs” heb ik het meisje dat een boek aan het lezen is. Zij staat op blz. 59 en is uitgesneden op 3,25 inch. Dit plaatje heb ik een paar keer uitgesneden zodat ik het hoedje, de schoentjes, het jasje en het zakje van het jasje als een soort van 3D op elkaar kon vastzetten. Onderaan heb ik 3 knoopjes met glue dots vastgezet.

Als laatste heb ik nog wat glitters gebruikt. Voor de knoopjes op het jasje heb ik zwarte steentjes genomen. Ik heb er nog geen tekst op gedaan omdat ik denk dat ik deze kaart voor meerdere gelegenheden kan gebruiken.

Wat vinden jullie van de kaart?


Ga ook eens kijken op de blog van de Die Cuttin Diva’s naar wat de andere dames voor deze challenge hebben gemaakt en als je wilt, doe dan ook eens mee!!!


Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

zondag 26 augustus 2012

Bloemenkaart roos.


Hallo dames.


Ik heb vandaag een kaartje gemaakt wat ik voor meerdere doeleinde kan gebruiken bijvoorbeeld voor een verjaardag of voor een dank je wel kaart. Hier kun je niet genoeg van hebben.


Mijn basiskaart is roze. Hierop heb ik een laag crèmekleurig papier en een laag patroonpapier geplakt. De hoeken van beide lagen zijn alleen aan de bovenkant afgerond. Voordat ik ze op de basiskaart heb vastgezet heb ik eerst nog een lint eromheen vastgemaakt. Het strikje met een gleu dot vastgezet.

De roos komt uit de cartridge “Art Nouveau”. Ze staat op blz. 24 en is uitgesneden op 2,5 inch. Ik heb de roos 2 keer uitgesneden en met foam tape op de kaart vastgezet.

Rechtsboven heb ik stempel gebruikt van My Pink Stamper. Als laatste heb ik nog wat glitter gebruikt en een paar steentjes erop vast gezet.

Hoe vinden jullie het eind resultaat geworden?

Bedankt weer voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.


Dez kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenges:


Groetjes allemaal,
Gerda.


dinsdag 21 augustus 2012

Die Cuttin Diva’s - Color Challenge.


Hallo dames.

Alweer een week voorbij dus is het weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s.
Deze week is het een kleur challenge, met de kleuren Geel, Oranje, Grijs en Paars.
Mijn gedachten gingen eens uit naar iets anders dan een kaart.


Voor deze week is onze gastdiva:

Jessica S.

Onze sponsor voor deze challenge:

The Cutting Cafe


Hier is mijn project :

Ik had hier al een tijdje een bus staan waar al snoep in gezeten had en deze heb ik voor deze opdracht hergebruikt.
Aan de zijkanten heb ik matjes gemaakt met de cartridge “Elegant Edges”. Ze staan op blz. 63 en zijn allemaal uitgesneden op 4 inch. De schaduw heb ik in de kleuren oranje, geel en paars uitgesneden en de laag daarbovenop heb ik in de kleur grijs uitgesneden.
De grijze laag heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Seeing Spots”. Vervolgens heb ik er een stiklijntje op
gemaakt met een witte gelpen. Hierna heb ik het fruit uitgesneden uit de cartridge “Preserves”. De “Lemon” van blz. 59 en de “Plum” van blz. 31 zijn beide uitgesneden op 3 inch. Hierna heb ik het fruit uitgesneden uit de cartridge “Preserves”. De “Lemon” van blz. 59 en de “Plum” van blz. 31 zijn beide uitgesneden op 3 inch. De “Orange” van blz. 60 is uitgesneden op 3,25 inch en de “Grapes” van blz. 57 is uitgesneden op 3,5 inch.
De bovenste laag van de citroen en de sinasappel heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Tiny Bubbles”. Alles is met foam tape op de bus vastgezet.
 
Op de deksel heb ik een stukje grijs papier geplakt en hierop heb ik een windmolentje gemaakt met de cartridge “Mother’s Day 2010”. Dit heb ik uitgesneden op 4 inch.
Als laatste heb ik nog wat steentjes geplakt.



Hoe vinden jullie de snoepbus geworden?

Dit was het weer voor vandaag .
Kom eens kijken op onze challengeblog van de Die Cuttin Diva’s en doe mee!


Groetjes allemaal,
Gerda.

maandag 20 augustus 2012

Kaart met tand.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaartje gemaakt voor een zéér goede vriendin van mijn dochter.
Heel vervelend voor haar maar ze moest haar verstandskiezen eruit laten halen.
We wilde haar een beetje opvrolijken en vandaar deze kaart.
Het is haar gelukkig allemaal meegevallen en ze vond de kaart geweldig grappig.
Hier is de kaart die ik voor haar heb gemaakt.


De basiskaart is wit van kleur. Hierop heb ik een laag patroonpapier geplakt.

Onder aan de kaart heb ik een strook roze papier geplakt nadat ik deze eerst geponst heb met een pons van M.S. Deze heet “Doily Lace”.

De tand komt uit de cartridge “Baby Steps”. Hij staat op blz. 61 en is uitgesneden op 4 inch. Ik wilde hier graag een schaduw omheen maar die staat er niet bij dus heb ik de tand nog een keer uitgesneden op 4,25 inch en deze gebruikt als schaduw.
De tand heb ik met foam tape op de kaart vastgezet en in de ogen en de mond heb ik wat Glossy Accents gedaan.
Bovenaan heb ik een strikje met een gluedot vastgezet.


Als laatste heb ik nog een stempel gebruikt van “My Creative Times”.

Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenge:

Dit was het weer voor vandaag. Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

donderdag 16 augustus 2012

Kaart met poes.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor de lol.
Ik had een nieuwe cartridge gekregen en wilde hier wat mee maken.

Mijn basis kaart is zandkleur. Hierop heb ik een laag zwart papier geplakt waarvan ik eerst de hoeken heb afgerond met een hoekpons en die ik bewerkt heb met de Cuttlebug folder “Seeing Spots”.

Hierna heb ik een matje uitgesneden op 4,5 inch uit de cartridge “Elegant Edges”. Hij staat op blz. 63. Dit is met foam tape op de kaart vastgezet.


De poes komt uit de cartridge “Rock Princess”. Ze staat op blz. 53 en is uitgesneden op 4. inch. Deze is met foam tape weer op het matje vastgezet. Ik heb bewust nog geen stempel geplaatst zodat ik de kaart voor meerdere gelegenheden kan gebruiken.

Wat vinden jullie van het eindresultaat? Dit was het weer voor vandaag. Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog tot een volgende keer.


Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenge:


Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 14 augustus 2012

Die Cuttin Diva’s - Thema challenge.


Hallo dames.


Het is weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s.
Deze week is het een thema challange in relatie met de “National Aviation Day” op 19 augustus. Maak dus een project met een vliegtuig of helikopter etc. voor elke gelegenheid.


Voor deze week is onze gastdiva:

Adrian

Onze sponsor voor deze challenge:

Designs on Cloud 9



Hier is mijn kaart voor deze challenge.

Mijn basis kaart is blauw. Hierop heb ik een laag gemĂŞleerd blauw/wit papier geplakt voor de lucht. Onderaan heb ik een strook patroonpapier gedaan wat ik wel een beetje op golven vond lijken. Net boven deze strook heb ik een bruin lint vastgezet. Dit samen heb ik op de basiskaart vastgezet.

De wolken komen uit de cartridge “Hello Kitty Greetings”. Ze staan op blz. 66 en zijn uitgesneden op 1,25 inch en 1,5 inch. Deze zijn bewerkt met de Cuttlebug folder “D-Vine Swirl”. Deze heb ik bewerkt met wat lichtblauwe kalk. Deze wolken zijn met fome tape op de kaart vastgezet.

Het vliegtuig komt uit de cartridge “Groovy Times”. Hij staat op blz. 59 en is uitgesneden op 1,75 inch. Deze heb ik ook met fome tape op de kaart vastgezet. Op de vleugels en de cockpit heb ik wat “Glossy Accents” gedaan.

Binnenin de kaart heb ik ook een strook patroonpapier geplakt aangevuld met een wolk. Deze wolk had ik hier nog liggen en komt uit de cartridge “Create A Critter”. Hij staat op blz.52 en is uitgesneden op 2 inch.

De stempels, aan de buiten- en binnenkant zijn van “My Pink Stamper”.



Ben benieuwd wat jullie van het resultaat vinden?




Dit was mijn project voor vandaag! Wil je de projecten van de andere Diva Designers bekijken ga klik dan hier op de Die Cuttin Diva’s. Doe mee, wij zijn benieuwd naar alle inzendingen!

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

zondag 12 augustus 2012

Verjaardagkaart.


Hallo dames.


Vandaag heb ik een verjaardagkaart gemaakt voor iemand die binnenkort jarig is.
Deze keer is het een vormkaart.

De kaartvorm komt uit de cartridge “Birthday Bash”. Hij staat op blz. 34 en is uitgesneden op 5,5 inch. Ik heb de vormkaart ditmaal uitgesneden uit patroonpapier.

De cadeautjes staan op blz. 43 en zijn uitgesneden op 3,5 inch. Deze heb ik met foam tape op de kaart vastgezet. Ook het middelste pakje is met foam tape vastgezet. Ik heb er nog een paar steentjes opgeplakt en dat was het.

 

Als laatste heb ik nog een labeltje en een stempel van “My Creative Time” gebruikt en aan de kaart vastgemaakt.







Wat vinden jullie van het resultaat?


Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenges:


Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

dinsdag 7 augustus 2012

Happy Birthday Easel Card.


Hallo dames.


Ik heb een paar dagen geleden een verjaardagskaart (Easel Card) gemaakt voor een vriendin van mij.
Ik dacht dat ik deze al op de blog geplaatst had maar was dit schijnbaar door de drukte vergeten.
Maar hier is de kaart dan toch nog. Ik moet wel bekennen dat ik mijn blaadje met de aantekeningen van de maten e.d. zoek ben.
Dus, deze keer geen lange tekst.

Wat ik wel nog weet is dat de bloemenvaas uit de cartridge “Pagoda” komt en dat hij staat op blz. 58. Onderaan een strookje dat met de Cuttlebug borderfolder “Frills 3” bewerkt is. Hier en daar enkele steentjes opgeplakt heb en dat ik patroonpapier op de basiskaart geplakt heb. De bloemenvaas is met foamtape op de kaart vastgezet. De tekst is ook uitgesneden maar welke cartridge ik hiervoor gebruikt heb weet ik jammergenoeg niet meer.


Ik hoop dat jullie de kaart leuk vinden!


Deze kaart heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenge:


Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

comment counter