Owl

maandag 23 juli 2012

21 Jaar Explosion-Box.


Hallo dames.


Iemand heeft me gevraagd om een explosionbox te maken voor haar dochter. Zij word 21 jaar en ze wilde iets speciaals geven.
Dus aan de slag.

De deksel is wit. Hier heb ik een lint omheen gedaan en een strikjes vastgemaakt met een gleu dot. Bovenop de deksel heb ik de cartridge “Paper Lace” gebruikt. Hier heb ik het matje uitgesneden op 3,5 inch. Hij staat op blz.58. Op de hoeken heb ik rode steentjes geplakt.


  
De doos is rood omdat dat haar lievelingskleur is. Binnenin heb ik matjes gemaakt en hier zijn de hoeken geponst met een pons van M.S. Deze heet “Bubble Bath” Het middelste matje heb ik helemaal met deze pons geponst. Op de hoeken van de matjes heb ik steentjes geplakt.
De schoenen komen uit de cartridge “Forever Young”. Ze staan op blz. 54 en zijn uitgesneden op 2,5 inch. Op de bloemen heb ik nog een steentje geplakt en met foamtape op de schoen vastgezet. De schoenen zijn met foamtape op het matje geplakt.


De laarzen staan op blz. 50 en zijn uitgesneden op 3 inch en komen ook uit deze cartridge. Deze heb ik met foamtape op het hartje vastgezet. Onder de laarzen heb ik een hart gemaakt uit de cartridge “Victorian Romance” en is uitgesneden op 2,25 inch. Dit hart heb ik direct op het matje vastgezet. Vervolgens nog een stiklijntje op gemaakt en glitters erop gedaan.

De motor komt uit de cartridge “Groovy Times” en staat op blz. 70. Hij is uitgesneden op 1,75 inch. Deze heb ik ook met foamtape in de doos vastgezet.

Uit de cartridge “Create a Critter” heb ik het woord “Happy Birthday” genomen. Het staat op blz. 27 en is uitgesneden op 1,5 inch.

Het getal 21 komt uit de cartridge “Plantin Schoolbook” en is uitgesneden op 1,5 inch. Deze heb ik direct op het matje vastgezet.

In het midden heb ik de cartridge “Birthday Bash” gebruikt voor de cadeautjes, ze staan op blz. 43 en zijn uitgesneden op 3,25 inch. Deze heb ik 2 keer uitgesneden, 1 keer met de flip toets. Hier heb ik ook wat steentjes en glitter op gedaan en vervolgens in de doos vastgezet met dubbelzijdige tape.

Ik heb nog een label gemaakt voor aan de box. Deze komt uit de cartridge “Give a Hoot” en staat op blz. 38 en is uitgesneden op 2,5 inch.
Het labeltjeDe Box
Ik hoop dat ze de doos leuk vinden.

Deze doos heb ik tevens geplaatst bij de volgende challenge:


Dit was het weer voor vandaag tot een volgende keer.
Bedankt voor het bezoeken van mijn blog.

Groetjes allemaal,
Gerda.

3 opmerkingen:

 1. Thanks so much for joining our Make a Box challenge, great job!

  Leanne DT 4 Crafty Chicks!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful layout of the box! Love all of the fabulous deets on the inside of it. Thank you so much for sharing your wonderful creation with us at 4 Crafty Chicks. WTG!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. A fabulous creation...thanks for joining us at Divas!
  Helen x

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter