Owl

maandag 28 mei 2012

Kaart voor Fun Friday Challenge.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor een verjaardag. Het moet een kaart worden voor een jonge meid, dus heb ik een kaart gemaakt met een “jonge dame erop”.

De basiskaart is licht blauw. Hierop heb ik een laag rood geplakt omdat deze kleur ook in het patroonpapier zat. De hoeken van het rood en het patroonpapier heb ik afgerond met een hoekpons. Ik heb een witte border geponst met een pons van M.S., deze heet “Simple Scallop”.

Het meisje komt uit de  cartridge “Groovy Times”. Ze staat op blz. 25 en is uitgesneden op 4 inch. Alle laagjes heb ik met foam tape op elkaar gezet en op de randjes heb ik glitters gedaan. Ik heb ook de shadow functie uitgesneden. Het geheel heb ik direct op de kaart vastgezet.
Ik heb 2 strikjes gemaakt van dat mooie lint van Karen en vervolgens nog een strikje van rood/wit baker’s twine erop gedaan.
Het labeltje is van een set van “My Creative Times”.


Deze kaart heb ik geplaatst bij de volgende challenge:

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden geworden.
Dit was het weer voor vandaag tot een volgende keer.

Groetjes allemaal en bedankt voor het bezoeken van mijn blog,
Gerda.

5 opmerkingen:

 1. Maybe it's just me but this card reminds me of the 1960's flower power! So groovy...sorry sure that is not a "cool" word anymore ha ha! Great image Gerda love the vivid colors. Thanks so much for joining my challenge again this week. Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fabulous card, very sixties!

  Thanks for joining us at One Stitch at a Time this week, and good luck!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is simply awesome.I just love the design and the colors very retro, it takes me back. Thank you for joining my DL.ART Thankful Thursday challenge.
  DIANA L.
  http://dianamlarson.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very nice entry into our red, white and blue challenge over at OSAAT good luck Julie

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter