dinsdag 17 april 2012

Tuinkaart Challenge DCD.


Hallo dames.

Vandaag is het weer dinsdag dus weer tijd voor een nieuwe challenge bij de Die Cuttin Diva’s. Het thema deze keer is de tuin.


Als basiskaart heb ik de kleur fel groen genomen. Vervolgens heb ik een laag crème kleurig papier en een laag patroon papier op elkaar geplakt. Voordat ik dit op de kaart heb vastgezet heb ik eerst een groen/wit touwtje erom vastgemaakt. Hierna heb ik het geheel op de kaart vastgezet en het strikje met een glue dot erop vastgezet.

Uit de cartridge “Kate’s ABCs” komt de wagen met planten. Deze staat op blz. 32 en is uitgesneden op 3 inch. Ik heb alle onderdelen 2 keer uitgesneden zodat ik meer diepte kreeg. Op de potten heb ik een beetje kalk gedaan.


De 2 bloempotten komen uit de cartridge “Everyday Pop-Up Cards”. Ze zijn uitgesneden op 2 en 1,75 inch en ze staan op blz. 23. Deze heb ik ook 2 keer uitgesneden zodat ik ook hier meer diepte kreeg.

Alle onderdelen die ik 2 keer heb uitgesneden zijn met foam tape op de kaart vastgeplakt. Als laatste heb ik nog wat steentjes geplakt


Klik op de link voor de challenge van de Die Cuttin Diva’s van deze week en doe mee!
Kun je meteen kijken wat een geweldige projecten het Design Team gemaakt heeft.

Dit was het weer voor vandaag bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

2 opmerkingen:

  1. Gerda, you did a fabulous job with your card. Love the twine.

    Hugs,
    Patty
    creativediva98.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. This card is so cute--love that wagon!--Pat

    BeantwoordenVerwijderen

comment counter