woensdag 26 oktober 2011

Boo Halloween uitdeeltasje.


Hallo dames.

Vandaag heb ik een tasje gemaakt voor een paar challenges.
Het thema is uiteraard “Halloween” dus aan de slag.



Het tasje komt uit de cartridge “Wrap It Up” en staat op blz. 49. Dit is uitgesneden op 7,75 inch. Onderaan het tasje heb ik een soort touwtje om het tasje heen gedraaid. (Dit is een reststand van breigaren wat ik hier nog had liggen.) Op deze pagina staan ook de vleermuizen. Deze zijn uitgesneden op 1,75 en op 2 inch. Ook het woord BOO heb ik van deze pagina en is uitgesneden op 1,75 inch.







Het kasteel komt van de cartridge “Paper Doll Dress Up” en staat op blz. 52. Het kasteel is uitgesneden op 2,75 inch. Op deze blz. staan ook de spoken. Deze zijn uitgesneden op 2,75/ 2,25 en op 2 inch. De gezichtjes heb ik met een pen erop getekend en bij het kasteel heb ik voor de rand een groene glitterpen gebruikt.


De spinnetjes komen ook uit de cartridge “Paper Doll Dress Up” en zijn te vinden op blz. 49. Ze zijn uitgesneden op 2,5 en 3 inch.



Het tasje heb ik geplaatst bij de volgende challenges:

  • Die Cuttin Divas
  • Cricut 360 Challenges
  • Fantabulous Cricut Callenge Blog
Bedankt weer voor het bezoekje aan mijn blog. Als je een reactie achter wilt laten vind ik het geweldig om ze te lezen.

Groetjes allemaal en tot een volgende keer.

Gerda.


Alle onderdelen zijn met foam tape op het tasje vastgezet.

zaterdag 22 oktober 2011

Kerstkaart met kerstballen


Hoi Allemaal,


Vandaag een kaart gemaakt voor een color challenge bij Sweet Magnolia Rose Honey Bee Corner. [November color challenge is to use 2 shades of BLUE in a project]

Aangezien weer de tijd aangebroken is om met kerstkaarten bezig te zijn heb ik ook voor dit project dit onderwerp gekozen.

De basis kaart is wit van kleur. Hierop heb ik een laag licht blauw papier gebruikt. De randen heb ik geponst met een pons van M.S. die “Ribbon Loop” heet. Dit lichtblauwe vel heb ik meteen op de kaart geplakt. In dit figuur heb ik donkerblauw vel papier geplakt waar ik eerst de hoeken van heb afgerond met een hoek pons. Daarna heb ik dit vel met de Cuttlebug bewerkt met de folder “Spots”.Dit heb ik direct op het lichtblauwe vel geplakt.

De kerstballen komen uit de cartridge “Winter Frolic”. De ronde bal staat op blz. 65 en is uitgesneden op 3,5 inch. De bal met de spitse punt staat op blz. 64 en is uitgesneden op 3 inch. Deze 2 ballen heb ik met foam tape op de kaart vastgezet. Zo hier en daar heb ik nog wat steentjes erop geplakt.

Als laatste heb ik een labeltje gemaakt in de kleuren wit en licht blauw en heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper”. Met donkerblauwe inkt heb ik de tekst “Merry Christmas” erop gestempeld.


Hoe vinden jullie het eind resultaat geworden?

Dit was het voor vandaag, tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,

Gerda

dinsdag 18 oktober 2011

Verjaardagskaart met Oldtimer.


Hallo dames.

Vandaag eens een kaart gemaakt voor een man.

De basiskaart is lichtgroen. Hierop heb ik een laag rood papier en een laag patroon papier geplakt.

Ik heb de cartridge “Warp It Up” gebruikt voor de auto. Deze staat op blz. 42 en is uitgesneden op 2,75 inch. Een deel van het groen, wat ik heb uitgesneden, is bewerkt met de Cuttlebug folder “Swiss Dots” en dit deel heb ik met foam tape op de auto vast gezet. De auto heb ik ook met foam tape op de kaart geplakt.
Het labeltje staat ook op blz. 42 en is uitgesneden op 1 inch. Hier heb ik 2 ijzeren dopjes op vast gemaakt en het daarna vastgeplakt op de kaart, omdat ik de auto er meer uit wilde laten springen.



Meer heb ik niet gedaan dus heel simpel.

Ben benieuwd naar jullie reacties.
Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

zondag 16 oktober 2011

Huisje 3 D Cadeaudoosje.


Hallo dames.

Ben weer eens iets aan het maken geweest voor een Challenge. Deze keer van My Pink Stamper, vond het wel leuk om mee te doen.
Het moest iets zijn voor uit te delen of waar je een klein cadeautje in kunt doen.
Ik denk dat ik hier met de kerst een zakje bonbons in doe om deze aan iemand te geven, vandaar dat ik het huisje een winters tintje heb gegeven.


Het huisje komt uit de cartridge “Sweet Tooth Boxes”. Het huisje heb ik uitgesneden op 7,75 inch. Het deurtje en het achterste raampje heb ik met foam tape op het huisje geplakt. Het gras heb ik met wit papier uitgesneden zodat het als sneeuw uitziet.

De dennenboompjes komen uit de cartridge “Christmas Cheer”. Ze staan op blz. 108. Het grootste boompje is uitgesneden op 2,75 inch en het kleintje op 2,25 inch. Deze heb ik met foam tape op het huisje vastgezet.

Ik heb nog een labeltje uitgesneden dat je kunt vinden op blz. 92 en is uitgesneden op 2,25 inch. Hierop heb ik gestempeld “For My Friend” met een stempel van “My Pink Stamper”. 




Als laatste heb ik een rode strik gemaakt, dit geeft toch een kerst gevoel vinden jullie ook niet?
 

Tot de volgende keer,

Groetjes allemaal,
Gerda

donderdag 13 oktober 2011

Halloween pompoenkaart

Hoi allemaal,

Dit keer een kaart gemaakt voor de Trowback Thursday Challenge 258 van My Creative Time met als thema “Halloween”.

Een van de verplichte onderdelen voor deze challenge was een kaartvorm van een oudere cartridge.
Mijn keuze voor deze challenge is gevallen op de cartride  “Wrap It Up”. Hieruit heb ik een pompoen gekozen die je kunt vinden op blz. 59. Ik heb de basiskaart uitgesneden op 4,75 inch in de kleur groen en de pompoen in de kleur oranje.

Het woord Happy Halloween met het kleine pompoentje staat ook op blz. 59 en is uitgesneden op 1,25 inch.

Van de cartridge “Create a Critter” heb ik de blaadjes genomen van blz. 70. Eentje is uitgesneden op 3 inch. Hierop is de eerder uitgesneden Halloween tekst geplakt. Het andere blaadje is uitgesneden op 2 inch. Hier heb ik wat groene inkt omheen gedaan. Hier en daar zijn met een stift nog wat witte puntjes geplaatst.

Tussen de basiskaart en de oranje pompoen heb ik nog een paars stukje papier geplakt waardoor de kleur via de ogen, mond en neus zichtbaar is. In de pompoenogen heb ik nog oogjes van een set van Peachy Keen Stamps gestempeld.


Zo, en dit is het resultaat! Jullie mening word op prijs gesteld.

Leuk dat jullie weer zijn komen kijken!

Tot de volgende keer,

Gerda

woensdag 12 oktober 2011

Dessertijsje / Dessertdoosje.

Hallo dames.

Eens eventjes wat anders.
Bij de Die Cuttin Divas hebben ze een leuke challenge; National Dessert Day, challenge 36.

Voor deze challenge heb ik een “Projects-cartridge” gebruikt namelijk “Sweet Tooth Boxes”.
Hieruit heb ik het ijsje gemaakt. Het ijsje is eigenlijk een doosje waar je iets in kunt doen maar was prima voor deze grappige challenge. Je vind het ijsje op blz. 15 van het boekje. Het ijsje heb ik uitgesneden op 7 inch.


Het steeltje en het blaadje van het kersje heb ik met een stift gekleurd en vervolgens aan de bovenkant vastgeplakt. Om het doosje heb ik een lint vastgemaakt gewoon met een strikje. Als laatste heb ik stukje geel papier in een soort wafelvorm geknipt en met de folder “Daimonds and Dots” door de Cuttlebug gedaan.
Hierop en om de randen heb ik wat bruine inkt gedaan en vervolgens een tekst op gestempeld met een stempel van “Pink by Desing”.

Dit was het maar, meer heb ik niet gedaan maar het was wel heel leuk om te maken.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

zondag 9 oktober 2011

Challenge Peachy Keen Stamps Sketch 62.


Hallo dames.

Vandaag weer een kaart gemaakt voor een Sketch Challenge van Peachy Keen Stamps, Challenge 62.
Ik dacht maak er eens een kerstkaart van want we gaan naar de tijd van kerstkaarten maken.

De basis kaart heb ik genomen in de kleur lichtgeel. Hierop heb ik een vierkant in de kleur crème opgeplakt. Hier bovenop een vierkant in de kleur groen. Dit vierkant heb ik eerst door de cuttlebug bewerkt met de folder “Large Snowflakes” en vervolgens op de kaart vastgeplakt.

De strook rood heb ik met een pons van “Fiskars” bewerkt. Daarna met een zilverkleurige pen een stiklijntje erop gemaakt en op de kaart geplakt.

Voor de volgende laagjes weer de kleur crème en donkergroen genomen en uitgesneden in een rechthoek. De donkergroene rechthoek heb ik bewerkt met de Cuttlebug folder “Tin Ice Set”. Deze 2 lagen eerst op elkaar geplakt en vervolgens met foam tape op de kaart vastgezet.

Hierna heb ik een labeltje gemaakt in 2 kleuren en met een stempel van “Pink By Design” de tekst “Merry Christmas” op gestempeld.


Uit de lite cartridge “Jolly Holidays” heb ik een Elf uitgesneden op 3,5 inch. Deze Elf vind je op de voorbeeldkaart onder <Elf3>. Deze heb ik ook met foam tape op de kaart vastgezet. Als laatste heb ik hier en daar nog wat stickles erop gedaan.
Het gezichtje van de Elf is gestempeld met een stempel van “Peachy Keen”.



Ik hoop dat jullie hem ook leuk vinden.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes allemaal,
Gerda.

vrijdag 7 oktober 2011

Challenge D.C.D.

Hallo dames.

Vandaag heb ik een kaart gemaakt voor de Sketch Challenge 35 van de Die Cuttin Divas.

De basiskaart is crèmekleurig. Hierop heb ik een laag patroonpapier geplakt. Daarna heb ik een vierkant gesneden in de kleur geel en een iets kleiner vierkant in de kleur blauw. Het blauwe vierkant is bewerkt met de cuttlebug folder “Polka Dots”. Beide vierkanten zijn vervolgens rechtsreeks op de kaart geplakt.

De bloem komt uit de cartridge “Florals Embellished” en vind je op blz. 27. Hij is uitgesneden op 3,25 inch. Hierop heb ik wat steentjes geplakt en zo hier en daar wat stickles gedaan. Dit geheel is met foam tape op de kaart vastgezet.

Als laatste heb ik een labeltje gemaakt en er “Happy Birthday” op gestempeld met blauwe inkt. De gebruikte stempel is van “Pink By Design”.


Ikzelf vind de kaart wel mooi geworden. Nu nog jullie mening?

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.
Groetjes allemaal,
Gerda.

Verjaardagskaart Hello Kitty

Hallo dames.


Vandaag heb ik verjaardagskaart gemaakt met de cartridge “Hello Kitty Font”.De gebruikte Hello Kitty staat op blz. 77 en is uitgesneden op 3,5 inch. Ik heb de kleuren een beetje aangehouden zoals het in het boekje staat. Zo hier en daar heb ik wat stickles gebruikt.

Voor de basiskaart heb ik de kleur blauw gekozen.
Hierna heb ik laag crèmekleurig en geel papier gepakt. De gele laag heb ik eerst door de cuttlebug bewerkt met de folder “Christmas Stars”. De hoeken van beide kaarten heb ik afgerond met een hoekpons. Hierna heb ik nog een blauw lintje en een strikje om de beide kaarten gedaan en vastgeplakt. Daarna zijn beide kaarten vastgeplakt op de blauwe basiskaart. Daarna heb ik een stempel gebruikt van “My Pink Stamper” met de tekst “Make A Wish!”. Als laatste heb ik Hello Kitty met foam tape op de kaart vast gezet.


Hoe vinden jullie hem geworden? Schattig hé!

Bedankt voor jullie bezoek aan mijn blog en tot een volgende keer.

Groetjes Gerda.

comment counter