Owl

zondag 16 oktober 2011

Huisje 3 D Cadeaudoosje.


Hallo dames.

Ben weer eens iets aan het maken geweest voor een Challenge. Deze keer van My Pink Stamper, vond het wel leuk om mee te doen.
Het moest iets zijn voor uit te delen of waar je een klein cadeautje in kunt doen.
Ik denk dat ik hier met de kerst een zakje bonbons in doe om deze aan iemand te geven, vandaar dat ik het huisje een winters tintje heb gegeven.


Het huisje komt uit de cartridge “Sweet Tooth Boxes”. Het huisje heb ik uitgesneden op 7,75 inch. Het deurtje en het achterste raampje heb ik met foam tape op het huisje geplakt. Het gras heb ik met wit papier uitgesneden zodat het als sneeuw uitziet.

De dennenboompjes komen uit de cartridge “Christmas Cheer”. Ze staan op blz. 108. Het grootste boompje is uitgesneden op 2,75 inch en het kleintje op 2,25 inch. Deze heb ik met foam tape op het huisje vastgezet.

Ik heb nog een labeltje uitgesneden dat je kunt vinden op blz. 92 en is uitgesneden op 2,25 inch. Hierop heb ik gestempeld “For My Friend” met een stempel van “My Pink Stamper”. 
Als laatste heb ik een rode strik gemaakt, dit geeft toch een kerst gevoel vinden jullie ook niet?
 

Tot de volgende keer,

Groetjes allemaal,
Gerda

4 opmerkingen:

 1. Your box turned out terrific! I love the Christmas accents you added! Thanks for joining Robyn's My Pink Stamper Pink-alicious Blog Hop!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. I love your Christmas House, so cute! I just got Sweet Tooth Boxes TODAY, can't wait to try it out. Thanks for sharing your project!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is fantastic!! I just love it! Thanks for linking up with the Pinkalicious Blog Hop :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Your House is so cute...Love it! I have Sweet Tooth cartridge and now have to try making this house. Hope it turns out half as good as yours.

  Have a great day!
  Dee B

  BeantwoordenVerwijderen

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

comment counter